Stižu dani vjenčanja

Pravila odijevanja za goste na vjenčanju: Biijelo smije nositi samo mladenka

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pozvani ste na vjenčanje i ne znate što odjenuti? Kao i za sve druge prilike, i za vjenčanja postoji propisani dress code.

Kad je u pitanju odijevanje za vjenčanja, muškarci rijetko griješe, uglavnom to čine žene. Glavno pravilo na vjenčanju je da ne smijete zasjeniti mladence. Bijelu haljinu stoga zaboravite!

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

>> Hrvatice prate trendove - putuju u visokim petama!

'Krajnje je nepristojno pokvariti taj gušt mladenki koja možda po prvi put uoće u životu nosi bijelo', poručuje dizajnerica Matija Vujica. Jedino kuma uz mladenku ima pravo zablistati. 'Apsolutno kuma mora pripaziti što ima na sebi, pogotovo zbog fotografija koje ostaju kasnije, jer uz mladence su kumovi najbitniji', smatra dizajer Ivica Skoko.

Dress code za gošće

Ostale gošće valjale bi pripaziti da ne odjenu pretjerano kićene, uske ili prekratke haljine. Na taj način ćete izazvati potpuno suprotan efekt od željenog - da ostali uzvanici zaključe kako izgledate vulgarno. Kad govorimo o duljinama, krajnja granica treba biti do polovice bedara. Odlučite li se za ultra usku haljinu, tad duljina mora sezati do koljena.

Iako će mnogi reći da su vjenčanja parada šarenila i kiča, pitate se gdje se onda smije pretjerati? Odgovor je - s viškom nakita.

Pogledajte modne savjete u prilogu inMagazina.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene