Filmska priča

Bivši Dinamovac danas radi kao skladištar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada je stigao u Hrvatsku, nije ni sanjao da će mu se život okrenuti naglavače. Nekad je bio Dinamovac, a danas je skladištar. Životne nedaće pratile su ga oduvijek.

Kad je prije 15 godina stigao u Hrvatsku, nogometaš Patrice Kwedi nije ni sanjao da će mu se život okrenuti naglavačke. Iako rad u skladištu nije karijera o kojoj je ovaj Kamerunac maštao, osmijeh mu ipak ne silazi s lica.

Pogledaj i ovo In magazin: Danijela Martinović Kakvo iznenađenje! Nikolini iz Križevaca na vrata je pokucala najdraža pjevačica, a u skriveni plan svog supruga zbog nečeg je skoro posumnjala!

Hoće li napraviti skandal? Maju Šuput snimali golu u wc-u!

Bivši Dinamovac otkrio je kako se nosio sa životnim nedaćama. 'Bez obzira na tu poziciju gdje jesam sada, ne predajem se, ne predajem se zato što znam da je jedino što ti treba u nogometu je zdravlje', rekao je za IN magazin. Njegov život bio je težak od samih početaka.

Progovorio o braku s 30 godina mlađom suprugom

'Ono što sam ja prošao, to je jako teško, jako teško. Ne gledam što sam ja bio kad sam bio u Dinamu, nego gledam kad sam bio u Kamerunu, kad moja mama nije imala, kad je moj tata imao, ali to je bilo jako malo, gledam što sam ja napravio da mogu kupiti kopačke. Kopao sam po smeću, još se sjećam do današnjeg dana da mogu prodati neke stvari da si kupim', dodao je. Što je još otkrio simpatični Kamerunac, pogledajte u prilogu IN magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene