Opušteni razgovor

Ovakav razgovor već dugo niste vidjeli

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dvojica prijatelja, glumac Goran Navojec i redatelj Filip Šovagović ovih dana imaju više razloga za slavlje. "Visoka modna napetost", urnebesna tragedija ili komedija katastrofe, kako kaže redatelj Šovagović, stigla je u hrvatska kina.

U opuštenom razgovoru s Ivanom Nanut, Filip nam je otkrio kakva se fizička kondicija zahtijevala od Gorana, je li imao poseban tretman na snimanju te budući da u filmu glumi načelnika mjesta, mora li glumac u privatnom životu biti i političar.

Pogledaj i ovo showbuzz Navojec u novom filmu Održana premijera filma 'Visoka modna napetost' - evo zašto pogledati film!

Ana Gruica u novoj ulozi!

'Dakle ja bih rekao da nam je jako smetalo to što smo bliski rođaci. Ja sam imao najbolji smještaj na snimanju jer sam igrao glavnu ulogu. Ja sam imao uopće najbolji tretman. Mogli su me gledati u oči oni koji su to zaslužili svojim radom, predanošću, ljubavlju prema svom bližnjem, prema domovini', našalio se glumac Goran Navojec i dodao kako nema puno glumaca njegovog formata.

Sementa postala Disneyjeva princeza!

 Redatelj filma Filip Šovagović rekao je kako je Navojec tražio ulogu zbog koje bi se udebljao.
'Mi smo razgovarali o tome kakav bi on trebao biti profil čovjeka. Znači on je taj Superman koji mora to riješit znači mora biti čovjek stijena. Kad me pitao dal da se udeblja ili smršavi ja sam mu rekao da proba napraviti i jedno i drugo. ', rekao je Šovagović.

Što je ovaj dvojac još ispričao pogledajte u prilogu InMagazina.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene