Iza grube vanjštine...

Opasni u ringu, a privatno druga priča, poznati borci otkrivaju svoju drugu stranu: ''Ne izgledam tako strašno!''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Antonio Plazibat - 1 In Magazin: Igor Pokrajac - 2 In Magazin: Igor Pokrajac - 3 In Magazin: Antonio Plazibat - 3 In Magazin: Igor Pokrajac - 1 In Magazin: Antonio Plazibat - 6 In Magazin: Igor Pokrajac - 4 In Magazin: Antonio Plazibat - 4 In Magazin: Antonio Plazibat - 2 +0 In Magazin: Antonio Plazibat - 5 Galerija

Jesu li boksači i svi ostali koji se bave borilačkim sportovima zapravo nježni i smireni? Kakve predrasude ljudi imaju prema njima? Odgovore na ova pitanja potražili smo kod jednog od najboljih svjetskih kickboksača Antonija Plazibata te bivšeg UFC borca Igora Pokrajca.

Antonio Plazibat je jedan od najboljih kickboksača na svijetu, a Igor Pokrajac bivši UFC borac.

''Normalni ljudi, obiteljski ljudi, ja sam otac dvoje djece i ostali borci imaju obitelji, djecu, mi smo ispunjeni s te neke strane ne moramo se nikom dokazivati'', govori Igor Pokrajac. 

''Meni zadnje što padne na pamet je tući se negdje okolo jer se tučem svaki dan, meni kad kažu potuci se napravi nešto, prika ne da mi se'', kaže Plazibat. 

Iako mnogima sigurno ulijevaju strah u kosti, sebe uopće ne vide tako.

''Ne vidim ja sebe kao nekog tko izgleda baš strašn, ima ružnijih likova od mene u tom sportu da baš izgledaju da mu ne možeš reći dobar dan, ja sam ono malo imam baby face to s ovom ćelavom glavom'', priča Plazibat. 

Pokrajac i Plazibat sudjelovali su na nedavno održanoj tribini naziva "Mogu li youtuberi promijeniti svijet sporta", a o tome je štošta imao za reći Plazibat, koji je popularan i kao youtuber.

''Tko god gleda mene na YouTubeu može jedino reći da sam prilično otvoren, ne pazim ni što pričam, ni kako pričam, iskreno kažem što mislim'', objasnio je. 

Na Instagramu ga prati gotovo 80 tisuća ljudi, ali zvijezda je postao zahvaljujući svojim sportskim uspjesima.

''Nije više da me samo prepoznaju po Balkanu sad se to širi i dalje, a sad da sam postao neka zvijezda nisam, ali ono ide dobro zadovoljan sam'', kaže. 

Našem najboljem kikboksaču velika je potpora i djevojka Martina. Pratila ga je iz prvih redova i na nedavno održanoj Glory priredbi u Nizozemskoj, gdje je odnio pobjedu.

''Imam videa di ona kriči, a ono ženski glasić se čuje, pa se ovi okolo smiju pa su i oni počeli navijati ja mislim da je veća nervoza svima njima što me gledaju nego meni'', smatra. 

I vjera je u životu ovog Solinjanina itekako važna.

''Dvije krunice su mi od prijatelja pokojnog, jedna od matere i jedna od cure. Bez toga ništa ne ide, sad jesam ja budala ili netko drugi to nek odluči neko, za mene je to najbitniji dio'', zaključio je. 

Ovaj youtuber i kikboksač pravi je primjer da se iza grube vanjštine često krije mnogo više.

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) +0 Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Celebrity Violeta iz Boljeg života napravila pomutnju u Turskoj, nije bilo teško primijetiti da je nešto zaboravila obući

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov - 12 Oleg Tatarynov - 10 Oleg Tatarynov - 9 Oleg Tatarynov - 15 +14 Oleg Tatarynov - 13 Celebrity Mišićavi Ukrajinac zaludio je Hrvatice, neki muževi poduzeli su drastične korake: "Meni čudno što joj je, tri minute ništa ne priča"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene