Popularna fotografija

Novi talenti Fotosofije - Hoyka proglasio pobjednike

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Osim što su mladi, talentirani i nadobudni, svim okupljenim na natječaju za modni tim seminara Fotosofia zajednička je bila i želja da upravo njihovo ime bude prozvano na kraju audicije. Finalnu odluku i ovaj je put donio Damir Hoyka, a u pomoć su mu priskočili glumci Goran Grgić i Babara Nola.

Nova frizura za Gorana Grgića ili pak kazališna šminka za Barbaru Nolu. Tako to radi mladi tim stručnjaka koji se prijavio za osmu sezonu Hoykina fotografskog seminara. Nakon što je ovaj fotograf prošlog vikenda izabrao seminariste, mlade nade iz svoje branše, svoje vještine došli su pokazati i modeli, visažisti, frizeri i stilisti.

Pogledaj i ovo Fotosofia Besplatno je! Već sedamnaesta godina dobrih vibracija s Fotosofije Damira Hoyke: "Želio sam stvoriti snažan događaj!"

>> Dala naslutiti: Ovo je njezina 'blaga' fotka iz Playboya!

Kako Hoyka voli reći, upravo su oni zaslužni za preostalih 50 posto koji čini dobru fotografiju. Dokaz tome da se spoj fotografa s modnim zanimanjima pokazao kao pravi potez su brojne fotografije na kraju seminaru, ali i novonastala prijateljstva. Zato je odluka oko kandidata bila iznimno zahtjevna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene