Slavni dvojac

Hoće li ovo biti novi hit koji će zaluditi Hrvatsku?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

P'eggy i Massimo pokazali su se kao dobitna kombinacija u hitovima 'Iz jednog pogleda' i 'Suze nam stale na put'.

Težak je zadatak pred njihovim najnovijim singlom, koji je danas krenuo u osvajanje radijskih etera. Ekipa In Magazina zavIrila je u P'eggyjev studio i doznala kako je proteklo snimanje te kako se slaže ovaj karizmatični dvojac.

Pogledaj i ovo Eni Kondić - 3 zaslužena počast Massimovoj obitelji uručena je nagrada Porin za životno djelo, simbolika nije mogla biti ljepše odabrana

Singl "Ispod nekog drugog neba" na najboljem je putu da ponovi uspjeh hitova "Iz jednog pogleda" i "Suze nam stale na put". P'eggy je i ovog puta izvedbu povjerio Massimu, kojem je pjesma u potpunosti "legla".

Vlado Kreslin uz Massima i Nenu Belana u Tvornici Kulture

'Najvažnije je da ja vjerujem u to što radim, i ako ja vjerujem u to što radim, onda je ...mislim da će onda i publika', kaže Massimo.

Kada se radi o tome koliko mu ponuđena pjesma odgovara, kaže da je objektivan. Mnogi su hitovi prvo došli do njega, a kada se nije pronašao u njima, proslijedio ih je kolegama s estrade.

Međutim, u uspješnost suradnje ovog dvojca nema sumnje. Massimova izvedba idealno se stapa s P'eggyjevom glazbom, kao i tekstovima.

'Prije jedno desetak godina Zrinko Tutić, bio sam kod njega nešto, pa sam mu puštao - maltretirao sam ga s nekim svojim pjesmama, i onda mi je on rekao, neću nikad zaboravit (glasom oponaša Tutića): - Slušaj, Peggy. Ti ili moraš ti pjevat il ti nađi svog glasnogovornika i da on pjeva te pjesme. Nema druge', kaže Predrag Martinjak Peggy.

Peggy je u Massimu pronašao ne samo glasnogovornika koji vrhunski interpretira njegove pjesme, već i osobu s kojom odlično surađuje u studiju. Na novom materijalu rade kada imaju inspiracije:

'Dan je takav, netko nije raspoložen, hoćemo, nećemo, nećemo, hoćemo, odemo na kavu, popijemo kavu, i idemo doma. Recimo, ne. Ili nekad dođemo u studio pa snimamo. Ili nekad ja čekam da mi dođe otpjevat vokal, a on dođe s gitarom jer se taj dan njemu sviraju gitare. I onda sviramo gitare', objašnjava Peggy.

No, kada se prime posla, rade punom parom. Nakon zajedničkih uspješnica, očekivanja su velika:

'Ljestvica je postavljena prilično visoko. Mislim da bi Blanka Vlašić malo onako gledala to - opaaa!', kaže P'eggy u šali.

Kako će publika reagirati, tek ćemo vidjeti. No, vlastita su očekivanja zadovoljili:

'Mislim da smo uspjeli postići najbolji zvuk do sada, definitivno. Jako sam ponosan. I nikada mi se nije dogodilo da doma nekoliko puta onako hoću čut, hoću čut stvar', kaže Massimo.

Sigurni smo u to da će Massimovi obožavatelji na tradicionalnom koncertu koji će se i iduće godine održati na Valentinovo, punim plućima pjevati i ovu pjesmu.

Cijeli prilog pogledajte u in Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene