Uskoro ih opet gledamo!

Kako je Masterchef promijenio život ovom omiljenom trojcu i u kakvom su odnosima s kandidatima prošle sezone?

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić Stjepan Vukadin Damir Tomljanović Melkior Bašić - 1 Melkior Bašić - 2 Melkior Bašić - 3 Melkior Bašić - 4 Chef Melkior Bašić - 3 Chef Melkior Bašić - 1 Chef Melkior Bašić - 2 +10 Stjepan Vukadin Galerija

Nova TV uskoro donosi petu sezonu jednog od najuspješnijih zabavnih TV formata u Hrvatskoj - MasterChef. Kroz audicije je prošlo stotinjak kandidata, no samo neki će uspjeti osvojiti bijelu MasterChef pregaču, koju i ove sezone dijeli isti žiri - Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović. Kako je ovom trojcu MasterChef promijenio živote, kako izgledaju njihova privatna druženja te u kakvom su odnosu s prošlosezonskim kandidatima, provjerite u priči In magazina.

Prošla sezona MasterChefa bila je puna neizvjesnosti, napetosti, samokritike i nezaboravnih trenutaka. 

Pogledaj i ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin opasno dobri Omiljeni chefovi iz MasterChefa udružili snage u kuhinji pa završili u društvu policije!

''Ovi su se zamazali s rižom od mlijeka cijeli kao da su bili mali praščići, bilo je padanja na pod, bilo je suza, bilo je - muškatni orašasti plod. Mi smo pustili da to prođe, ali - momci, to nije orašasti plod. Bilo je svačega'' prisjetio se Melkior Bašić. 

MasterChef je promijenio živote mnogim kandidatima, pa i žiriju, koji popularnost jednostavno nije mogao izbjeći.

Jel ima prepoznavanja na cesti - aaa vi ste iz MasterChefa, evo ribice jeftinije i to?

''Ima, ima, bude. Ja volim reći mene vole bakice i mala djeca i kako sam otvorio restoran u Trogiru tako da bude prepoznavanja i sad si dolje u kuhinji i pun je restoran, gužva je pa pitaju za fotografiju. Ma može samo da izbacim hranu i onda može tako da lipo je'', priča Stjepan Vukadin. 

''Dobijem popuste, dođeš u restoran, hoćeš nešto platiti, onda ne daju - ne ne ne ne treba, pratili smo te“. Prilaze ljudi, ali meni jako slabo tako da meni je super, evo iskreno…'', govori Melkior Bašić. 

Članovi žirija su i na privatnim druženjima brusili osjetila i taktiku za novu sezonu.

''Oooo, družimo se družimo. A kako ta druženja izgledaju to nije za javnost'', kaže Damir Tomljanović. 

''Kad se družimo ne idemo po našim restoranima. Mi kuhari općenito volimo da netko drugi za nas sprema spizu'', otkrio je Stjepan Vukadin. 

''Stipe voli pjevati, taj bi mogao pjevati cijelu noć. Ne možeš kad je Dalmatinac, pustiš mu klapu i on može sist' i udri. Bitno mu je samo da sjedne, onda može dugo'', govori Melkior Bašić. 

Kažu kako su i s prošlosezonskim kandidatima MasterChefa ostali u sjajnim odnosima.

''Znaju biti telefonski pozivi u tri sata ujutro, to vam sve govori'', priča Damir Tomljanović. 

''Imamo čak i grupu na Wapu pa smo tu konstantno, uvijek pitaju - mentore kako ovo, kako ono?'', priča Stjepan Vukadin. 

Kandidate u jednom od najboljih svjetskih zabavnih formata čekaju brojni izazovi, poput kutija iznenađenja, testa kreativnosti i eliminacijskog stres-testa, a ova sezona će, prema najavama žirija, biti još zahtjevnija i zanimljivija.

''Mi dižemo granice, sve je teže, to očekujemo i od kandidata, neki dođu pa misle da će lako proći, na kraju sve padne…'', govori Melkior Bašić. 

Podsjetimo, u prvoj sezoni MasterChefa 2011. pobijedio je Šime Sušić, 2012. Nikola Lesar, 2015. najbolja je bila Iva Pehar, dok je prošle sezone trijumfirao Ivan Temšić.

Tko će ovog puta ući u Masterchef i dobiti priliku osvojiti 200 tisuća kuna i titulu hrvatskog MasterChefa, pratite uskoro na Novoj TV.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene