ekipa na svečanom događaju

Nina Badrić u uskoj ljetnoj haljini, Željko Joksimović za klavirom, a Maja Šuput ruku pod ruku sa suprugom Nenadom

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Petram Resort - 1 In Magazin: Petram Resort - 2 In Magazin: Petram Resort - 3 In Magazin: Petram Resort - 4 In Magazin: Petram Resort - 5 Maja Šuput, Nina Badrić i Goran Bogdan - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 +2 Maja Šuput, Nina Badrić i Goran Bogdan - 1 Galerija

Nina Badrić u pripijenoj ljetnoj haljini, Željko Joksimović za klavirom, a Maja Šuput ruku pod ruku sa suprugom Nenadom. Ekipa In magazina pronašla ih je na svečanom događaju, a o čemu je riječ, doznajte u videu.

Da u Hrvatskoj ne nedostaje luksuza kada je turizam u pitanju, definitivno dokazuje i kompleks Petram Resort and Residences, koji se smjestio u istarskoj Savudriji.

''Ova zajednička investicija MK Grupe i Aleksandar Grupe u vrijednosti je 100 milijuna eura. Na površini od skoro 85.000 m2 nalazi se 55 vila, 197 apartmana, 3 restorana, 2 bazena, fitness, odnosno wellness centar i teniski tereni'', objasnio je Mihailo Janković, generalni direktor, MK Group.

Petramov zaštitni znak je infinity krovni bazen, dug 105 metara, kakav se teško može pronaći igdje u Europi. Za vedrih dana upravo iz njega možete vidjeti Veneciju, ali i alpske vrhove.

''S njega doseže pogled do italijanske obale, do Piranskog zaljeva. Savudrija je izvanredna lokacija. Mi u MK Grupi vidimo veliki potencijal i želimo da sa lokalnom samoupravom radimo na održivom razvoju ove destinacije'', izjavio je Mihailo. 

A koliko će ovakav kompleks utjecati na turizam, najbolje zna gradonačenik Umaga.

''Budućnost se uvijek promišlja, stvara i gradi. A ovo je jedan školski odličan primjer kako se kroz jednu green field investiciju od ničega stvori jedan projekt koji će imat svoju održivost i koji će imat utjecaj ne samo na zaposlenost, na kvalitetu, dodanu vrijednost. Naravno, autentičnost, autohtonost proizvodnje sa našega kraja'', objasnio je Vili Bassanese, gradonačelnik Grada Umaga.

''Petram resort sa svojim sadržajem, sa svojom prezentacijom, sa svojim posebnim atrakcijama, sa pažnjom prema i smjeru prema održivosti pokazuje i dokazuje smjer u kojem, između ostaloga, razvijamo hrvatski turizam'', objasnio je Tonči Glavina, tajnik Ministarstva turizma RH.

Na partiju otvorenja uzvanike su raspjevali Nina Badrić i Željko Joksimović, a vatrometom u ponoć, Petram Resort službeno je otvorio svoja vrata.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene