Prava ljepotica

Najseksi Hrvatica čeka sina: "U ponoć otvorim frižider i potamanim što ima"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Sudeći po tome koliko se rita biti će i nogometaš, košarkaš, sve je sportove već odigrao", otkrila je lijepa manekenka.

Najseksi Hrvatica 2013. Nikolina Minovski u petom je mjesecu trudnoće i čeka sinčića. Ivana Paris i Dino Bubičić upoznali su se u showu Farma, a njihova ljubav i nakon sedam godina traje. Ivana Delač Đolo otkrila je iz prve ruke kakav je dojam na nju ostavio američki predsjednik Donald Trump. Sve njih povezale su Riječke stepenice.

Pogledaj i ovo In magazin: Danijela Martinović Kakvo iznenađenje! Nikolini iz Križevaca na vrata je pokucala najdraža pjevačica, a u skriveni plan svog supruga zbog nečeg je skoro posumnjala!

"Mene veseli to, jedva čekam da postanem majka, da ovo malo čudo, ovu malu lopticu primim u ruke i ne bojim se, evo zaista jedva čekam taj trenutak", otkriva Nikolina Minovski. "Sudeći po tome koliko se rita biti će i nogometaš, košarkaš, sve je sportove već odigrao".

Nakon što je deset godina za redom nosila reviju Riječke stepenice, ove se godine prvi put pojavila kao gošća. Društvo joj je radio suprug Vladimir Minovski, vlasnik poznate taxi službe. Budući tata jednako je nestrpljiv. "Najbolji na svijetu, evo zaista. Isto se jako sveseli. Baš se uvijek zafrkavamo da smo se vratili sa najljepšim mogućim suvenirom sa medenog mjeseca iz Los Angelesa", otkriva Nikolina.

Par je na bajkovitom vjenčanju u Rijeci i Opatiji u bračnu luku uplovio prošle godine a na poklon su dobili čak tri putovanja na medeni mjesec. Nikolina priznaje da je tipična trudnica pa vrlo često zaviri u frižider i kad ne bi smjela. "Kako mi tijelo traži, tako da zna biti da u ponoć otvorim frižider i potamanim šta ima", dodala je Minovska. Što su otkrile ostale poznate dame, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene