Nova uloga

Kćerkica potpuno raznježila vođu Mejaša: "Suze su mi počele same od sebe, doslovno neopisivo"

Obitelj Bosilj - 2 Obitelj Bosilj - 2 In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Bosilj sa kćerkom - 1 Nikola Bosilj sa kćerkom - 2 Nikola Bosilj Obitelj Bosilj - 1 Obitelj Bosilj - 2 +0 Obitelj Bosilj - 3 Galerija

Danas vas vodimo u Varaždin. Ondje nam je vrata svojeg doma otvorio vođa Mejaša. Osim Nikole, dočekale su nas njegova buduća supruga i dvomjesečna kćerkica. Zašto uspavljuje kćer Oliverovim pjesmama te kako se snašao u novoj životnoj ulozi, glazbenik je otkrio našoj Juliji Bačić Barać.

"Mene je toliko emocija opralo kad sam ju primio u ruke, suze su mi počele same od sebe kapati po dlanovima, doslovno neopisivo, onaj tko je to doživio znat će o čemu pričam", rekao nam je Nikola.

Pogledaj i ovo Mario Valentić - 1 Za pamćenje! Mario Valentić vodi vas na svoju vijetnamsku avanturu: "Imali smo okvirni plan, ali..."

Ovako je svoje emocije opisao Nikola Bosilj, vođa i osnivač popularnog sastava Mejaši, koje su ga preplavile kad je prije dva mjeseca postao tata.

"Vidim da sam polako slab na neke stvari, čim se ona malo nasmije ja ju uzimam k sebi ili ako zaplače kao pustim ju, ali ne prođe ni 20 sekundi već ja nju uzmem k sebi je li sad dobro. Otkrila je već kako mene dobiti na svoju stranu", izjavio je Nikola.

Oko malene Lare sada se vrti svaki trenutak u životu Nikole i njegove zaručnice Anje.

"Koliko god sam mislio da ću biti spreman još uvijek me zna zateći pogotovo noću, iako sam naviknut na neke noćne šihte", priznaje.

Pelene i sve ostalo što beba treba, ovaj je tata bez problema svladao.

Zapravo me je puno toga iznenadilo, pogotovo što se tiče pelena i to, da je uzeo toliko vremena baš za nju i da je toliko doma sad", priznaje Nikolina supruga Anja.

Prava potpora Nikola je Anji bio i na porođaju.

"Nisam znao kako se ponašati. Prvo su mi rekli da zabavljam Anju dok čeka da dođe vrijeme za porod pa sam joj puštao pjesme na mobitelu, pa mi je rekla ugasi to daj nešto drugo, pa sam joj pustio Neće snaša tamburaša pa je rekla to joj je prebrzo, samo da bih joj ugodio", prisjetio se Nikola.

Na kraju su za smirivanje pomogle Olivierove pjesme, koje se i danas najviše slušaju u njihovu domu.

"Kad nisam znao više što, već te i koljena bole, pa ruke, pa ne znam više, bicepsi su mi otpali, stavim ju na kauč i stavim joj aplikaciju gdje sviraju samo Olivierove pjesme. I to može svirati valjda tri dana, kao da ju netko hipnotizira, zaspi i samo se smije slatko", opisao nam je Nikola.

A kad su 2014. godine započeli svoju vezu, Nikolina odabranica o Mejašima je znala vrlo malo.

"Znala sam samo za pjesmu "Zorica", za Mejaše uopće nisam znala, tek mi je nakon trećeg puta kad smo se sreli prijateljica rekla da on svira u Mejašima", otkrila nam je Anja.

"Ja sam Anju upoznao u onim danima kad smo imali najviše koncerata, najviše koncerata, a najmanje vremena za sebe", priznaje Nikola.

Svoju šestogodišnju vezu planiraju okruniti brakom, a Slovenka Anja zbog ljubavi se preselila preko granice, u Varaždin. S godinama se naučila nositi i s obožavateljicama.

"Obožavateljice on ih ima, ali i ja ih imam, ali obožavatelje tako da to je relativno", našalila se Anja.

U ovom razdoblju bez nastupa, Nikola se posvetio obitelji, a ako zatreba, Laru će pričuvati dečki iz benda.

"Pitali su me svi što rade Mejaši zašto njih ne upregneš da ti čuvaju dijete. Pa njih čuvam malo za sebe, to su ipak asevi koje trebam za kraj čuvati", kaže Nikola.

Nema svirki, pa nema ni zarade, stoga su se svi posvetili i nekim drugim poslovima. Nikola se bavi videoprodukcijom, grafičkim dizajnom, ali i radu na pjesmama za Mejaše i njegov drugi projekt, bend Maligani.

"Stari zvuk hrvatske zabavne glazbe koji mislim da fali u ovo vrijeme nema još puno izvođača koji se trude hrvatsku glazbu promovirati na način na koji je to nekad bila pa mislim da će Maligani uz Mejaše biti jedni od onih kojima će to poći za rukom", otkriva Nikola.

Mejaši su sve do ove korona godine, održavali stotinjak koncerata na godinu. I takvom se, starom životu, nadaju i oni i svi mi ostali. A dok se ne vrati ono staro normalno, Nikola ima najbolju izliku da ostane doma.

"Uvijek govorim, e ljudi, nemojte zamjeriti ja imam malo dijete doma to sad nije isto", zaključio je Nikola.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene