''Uvijek kažem prijateljima...''

Zgodni dečki iz popularnog tria stigli su u Hrvatsku: ''Ne zato što smo ovdje, nego želim reći istinu''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Članovi grupe Il Volo - 1 Članovi grupe Il Volo - 2 Članovi grupe Il Volo - 3 Il Volo u Zagrebu (FOTO:PR) Il Volo u Zagrebu Il Volo u Zagrebu Il Volo Il Volo Il Volo (FOTO: PR) Il Volo +1 Il Volo u Zagrebu (FOTO:PR) Galerija

Zovu ih nasljednicima Tri tenora i jedina su talijanska grupa koja je ostvarila uspjeh na svim kontinentima. Zgodni dečki iz popularnog tria Il Volo stigli su u Hrvatsku kako bi održali koncert. Nažalost, zbog loših vremenskih uvjeta, nastup je odgođen, no samo za In Magazin otkrili su kada su se zaljubili u Lijepu našu, kakav je osjećaj bio upoznati papu i zašto je klasična glazba sve, samo ne dosadna!

Gdje god se ovaj trio pojavi, izazove ovacije. Tako je bilo i na svim koncertima koje su do sada održali u Lijepoj našoj.

Pogledaj i ovo Il Volo Svjetska senzacija iz Italije Operni pop-trio Il Volo u prosincu u zagrebačkoj Areni

''Volimo Hrvatsku, već smo ovdje bili nekoliko puta. U Opatiji, Dubrovniku, Zagrebu, Zaprešiću. Jako smo sretni'', rekao je Gianluca Ginoble. 

Prije 3 godine održali su koncert u Dubrovniku, a ljepota grada pod Srđem apsolutno ih je osvojila.

''Ne zato što sam u Hrvatskoj nego stvarno želim reći istinu. Dubrovnik je jedan od najljepših gradova koje sam uopće vidio u životu. Volim posjećivati nove gradove, a Dubrovnik ću prijateljima uvijek predložiti da ga posjete!'', rekao je Piero Barone.

Karijeru su započeli kao tinejdžeri u talent showu. Ondje su isprva nastupali pojedinačno dok redatelj showa nije došao na ideju da ih spoji u trio. Popularnost kakvu su postigli nisu mogli zamisliti niti u najluđim snovima.

''Bili smo mladi, nismo znali što nas čeka. Sad znamo što radimo, volimo to što radimo. Glazba je naš posao i jako smo sretni jer radimo što volimo. Mi smo dokaz da ako se voli svoj posao, da se nikad ne može ni umoriti'', govori Piero Barone. 

Šarmantni i za zafrkanciju uvijek spremni Talijani osvojili su treće mjesto na Eurosongu 2015. godine, pjevali su na dodjeli Nobelove nagrade, a održali su i velik humanitarni koncert u Vatikanu, nakon čega je uslijedila privatna audijencija kod pape.

''Bilo je to predivno iskustvo, sreli smo ga 4 puta, no zadnji je put bilo posebno jer smo Papu upoznali s našim obiteljima. Biti s njim na pozornici snašim obiteljima bilo je nešto što nikad nećemo zaboraviti i što ćemo pričati našoj djeci''. priča Ignazio Boschetto. 

Za sve one koji klasičnu glazbu smatraju dosadnom, dečki poručuju kako je sve pitanje ukusa.

''Glazba je vrlo osobna stvar. Svatko sebe prepozna u nekoj vrsti glazbe. Na dnevnoj bazi svatko može slušati drugačiju glazbu, ovisi o tome kako se osjećate, ili što se dogodilo u vašem životu'', objašnjava Piero Barone.

A ovi su dečki praktički odrasli zajedno, stoga njihova bliskost nije neobična.

Pop-operni trio zapjevat će 22. srpnja na Jelačićevim Novim Dvorima.

In Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene