'Romantična sam'

Muškarac koji je osvojio Mineino srce: 'Jednostavno se desilo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od vrckaste 17-godišnjakinje do zavodljive žene, Minea je od svojih Vrabaca i komaraca do danas prošla impresivnu transformaciju.

Minea se rado prisjeća svojih početaka, a sada je za svoje obožavatelje predstavila novi album koji je kompilacija svih njezinih najvećih hitova.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea, TLZP Sva u biserima Minea razotkrila malo više nego što smo od nje navikli, a evo što je na njoj ukralo svu pažnju!

Minea o partnerstvu: 'Svi mi imamo ideal, ali to nije realnost'

'Nekakav početak je bila pjesma Good Boy koja mi je otvorila puno vrata i preskočila sam preko noći nekakve stepenice te našla svoje mjesto na našem zvjezdanom nebu', rekla je Minea.

Uspomene s početaka karijere još uvijek čuva u svojem ormaru. 'Imam nekakve bitne male detaljčiće, točnije iz spota Vrapci i komarci. Tada smo napravili dobru foru sa smajlićem koji je tada bio moj zaštitni lik i nekako smo to pretvorili u nešto po čemu su me ljudi kasnije pamtili. Imam par odjevnih predmeta, jedan sakoić,   šarene hlačice, topići', prisjetila se Minea.

Iako je danas na sceni nećete vidjeti u šarenim hlačicama, sačuvala je dozu razigranosti. 'Ja sam u duši još uvijek neka razigrana djevojčica i vjerojatno ću ostat bit takva. Naučila sam jako puno, prošla sam kroz masu situacija koje te nauče životu, kažu što te ne ubije to te ojača, ja bih to ublažila, ali na svim svojim greškama sam naučila', rekla je simpatična pjevačica.

Vezu je skrivala od javnosti, no Slađan je taj

Iako je dugogodišnju vezu sa Slađanom Ašaninom skrivala od javnosti, danas ozareno govori o ljubavi. 'Nisam praktična, romantična sam. U nekim slučajevima jesam praktična ali ne u ljubavi', priznala je Minea. A u to kako ju je bivši nogometaš oborio s nogu, ni danas nije potpuno sigurna, no njegov ulazak u njezin život bio je kao naručen.

'Pa desi se, ne znam, jednostavno mi se mora desit nešto da me privuče. Kad sam bila mlađa pa te pitaju kakav, pa ti kažeš plav, visok, crn. Nema toga danas. Imam dovoljno iskustava iza sebe da shvaćam da mi je najbitnije da pored sebe imam osobu s kojom se razumijem, poštovanje, ljubav, povjerenje jedno u drugog', rekla je Minea.

Što je još otkrila saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene