Zvijezdu regije prate milijuni

Kraljica provokativnih izdanja otkrila nam je što na njezine oskudne kostime kaže njezin suprug

Provokativna Maja Berović za In Magazin - 2 Provokativna Maja Berović za In Magazin - 2 In Magazin 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Provokativna Maja Berović za In Magazin - 2 Provokativna Maja Berović za In Magazin - 3 Provokativna Maja Berović za In Magazin - 1 Provokativna Maja Berović za In Magazin - 4 Provokativna Maja Berović za In Magazin - 5 Provokativna Maja Berović za In Magazin - 7 Provokativna Maja Berović za In Magazin - 6 Maya Berović (Foto: Instagram) Maya Berović (Foto: Instagram) Maya Berović (Foto: Instagram) +0 Maya Berović (Foto: Instagram) Galerija

Atraktivna Maya Berović slovi kao jedna od najutjecajnijih pjevačica u regiji, a gotovo milijun njezinih vjernih pratitelja na Instagramu i milijunski pregledi videospotova na Youtubeu to i potvrđuju. U sretnom je braku, a upravo joj je suprug Alen najveća potpora i kad su u pitanju provokativna seksi izdanja kojima ostavlja bez daha.

Svaki spot koji pjevačica Maya Berović izbaci van ima desetke milijuna pregleda.

Pogledaj i ovo Poznati i beauty tretmani - 6 Zatezanje i mršavljanje! Evo koje beauty tretmane vole slavne Hrvatice, Alka Vuica priznala: "Razmišljam o tome, već je krajnje vrijeme!''

"Mislim da je to nekako jedan paket. Otkako znam za sebe, ja sam željela samo jedno, a to je baviti se glazbom. Ništa drugo za mene nije postojalo, mogu reći da živim svoj san koji sam oduvijek željela", priznala nam je Maya.

Kažu da se danas glazba sluša i gleda, a Maya nam je otkrila što njezin suprug kaže na provokativna i seksi izdanja.

"Danas sam se malo obukla, rekli su mi da je ovo pristojna emisija, pa sam se zakopčala. Zezam se, imam ja tih momenata, a moj suprug to voli, on smatra da kad je nešto lijepo, da se to treba i pokazati", otkrila je Maya.

Otkrila nam je i čime ju je to suprug osvojio.

"Svojom osobnošću koju posjeduje, da ne kažem dobrotom jer je to neki klišej, to se podrazumijeva, ali svakako velikim srcem, upornošću. Žene koje se bave ovim poslom ako pokraj sebe imaju partnera koji to ne razumije, onda im je jako, jako teško", zaključila je.

Maya u posljednjem singlu "Zmaj" spominje i Makarsku, a drage su joj uvale na našoj obali.

"U zadnje dvije godine često sam bila, sviđa mi se to kad otplovimo i posjetimo sve te uvalice koje su zaista nestvarne i ne postoje nigdje drugdje", priznala nam je pjevačica.

Mayu često nazivaju kraljicom transformacija, svaki spot i svaki nastup joj je nekako drugačiji, što iziskuje mnogo novca, vremena i truda.

"Iziskuje puno vremena, truda, odricanja i zalaganja. Generalno, biti drugačiji, inovativan, za to je potrebno jako puno truda. A da se iz jutarnjeg izdanja prebacim u večernje, potrebno mi je kojih sat vremena. Nije strašno, za pola sata se našminkam, pola sata frizura i to je to", priznala nam je simpatična Maya.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene