''ono što dam, dam...''

Marija Šerifović o interesu javnosti za njezin privatni život: ''Ja ništa ne skrivam, ali ja nisam javni toalet''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Marija Šerifović - 7 In Magazin: Marija Šerifović - 4 In Magazin: Marija Šerifović - 6 In Magazin: Marija Šerifović - 5 In Magazin: Marija Šerifović - 3 In Magazin: Marija Šerifović - 2 In Magazin: Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović Marija Šerifović - 2 +19 Marija Šerifović - 4 Galerija

Marija Šerifović nedavno je iznenadila javnost objavom da je postala majka. Nježne trenutke sa sinom često dijeli na društvenim mrežama, iako velik interes medija za njezin privatni život ne razumije. Našoj Dorotei Filipaj za In magazin otkrila je detalje predostojećeg kocerta u zagrebačkoj Areni.

Molitve pjevačice i pobjednice Eurosonga Marije Šerifović uslišene su. Naime, postala je majka. Početkom prosinca rodio se dječak uz pomoć surogat majke, kojem je ponosna mama izabrala ime Mario.

Objava je sve iznenadila, s obzirom na to da se o Marijinu privatnom životu ne zna mnogo.

''Ja ništa ne skrivam, ja samo smatram da ako sam pjevačica i javna ličnost, ja nisam javni toalet. Moj život, moja duša ima pravo na mir i spokoj i na neku potpuno zatrpanu stranu života i nitko nema potrebe da to zna. Ne zato što se nešto krije, nego zato što ne želim da izlažem javnosti svoju porodicu, svoje prijatelje.. Ono što dam, dam. Ono što ne dam, ne dam'', zaključila je. 

Svojim novim duetom s Matijom Cvekom osvojila je sve liste slušanosti, a to je samo jedna od brojnih pjesama koje je objavila ove jeseni. Album nosi naziv Dolazi ljubav, a istoimeni singl posvetila je upravo svojem sinu Mariju. Od posljednjeg je prošlo 9 godina, a sudeći prema reakcijama publike, nije mogla proći bolje.

''Pa dobro, ja bih rekla da smo dosta toga napravili dobro, uvijek može bolje, ali sam zaista zadovoljna'', zaključila je.

16 godina je prošlo od Marijinog kultnog nastupa na Eurosongu s pjesmom Molitva, koliko je to utjecalo na njezinu karijeru?

''Da se ja pitam, imam puno ljepših pjesama. To je bio neki highlight u nekom trenutku. I naravno da sam srećna i ponosna na taj trenutak'', rekla je. 

''Ne znam je li se ponovilo da je Srbija ili obrnuto imala 12 bodova od svih zemalja Republike. Tako da ta ujedinjenost, ta ljubav ta strast prema muzici...  Za mene su svi, meni tu nema nikakve razlike, tako da ta ujednjenost je bila za mene fantastična'', dodala je Marija. 

Njezna majka je također pjevačica, nekada je bila vrlo popularna folk pjevačica, svi znaju i dalje za nju. Koliko je ona utjecala na nju?

''Ona je negdje onako kreirala moj ukus, da danas mogu slušati Celine Dion i Šabana Šaulića pa Olivera pa Boccelija, štagod. Utjecala je sigurno, njima je bilo jako važno da mi se usadi ljubav prema kvalitetnoj glazbi'', govori Marija.

Kako ona danas gleda na njezin ogroman ukus?

''Pa verojatno je ponosna, štajaznam. Mislim, ja bi bila ponosna da sam ja nečije dijete'', zaključila je Marija. 

Veže ju prijateljstvo za našu Ninu Badić, kako su se njih dvije točno upoznale?

''Pa ja se ne sjećam, sigurno se Nina sjeća bolje. Sigurno je da obožavam kako Nina pjeva. Nina ima svu moju podršku'', rekla je Marija. 

Ima li nade za duet s njima?

''Razgovaram ja uvijek i sa svima. Ali to ne ovisi o meni. Njeno visočanstvo pjesma. Ili se desi ili se ne desi. Dueti pod svaku cijenu ne, dežurni duetski pevači ne. Mora se energija, megaherci, znanje i ljubav spojiti'', zaključila je Marija. 

A sve je to dio čarolije Marijinih pjesama koje ćemo imati priliku uživot čuti na Dan žena u zagrebačkoj Areni.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene