''ja i Jole, Zeko, Gibo...''

Grdović otkrio ne tako blistavu stranu života zvijezda, a teško biste pogodili gdje se najčešće sreće s kolegama glazbenicima!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mladen Grdović - 1 In Magazin: Mladen Grdović - 2 In Magazin: Mladen Grdović - 3 In Magazin: Mladen Grdović - 4 In Magazin: Mladen Grdović - 5 In Magazin: Mladen Grdović - 6 In Magazin: Mladen Grdović - 5 In Magazin: Brankica Grdović i Mladen Grdović In Magazin: Brankica Grdović i Mladen Grdović - 1 In Magazin: Brankica Grdović i Mladen Grdović - 2 +20 In Magazin: Mladen Grdović - 1 Galerija

Iako se život glazbenika čini kao san snova, često to nije tako. Mladen Grdović sljedeće će godine obilježiti 45 godina karijere, a nama je otkrio ne tako blistavu stranu života zvijezda. Iscrpljujuća prekooceanska putovanja i kasnonoćni nastupi njegova su realnost i danas, no Grdović s kojim je razgovarao naš Davor Garić za In magazin, ne bi ništa mijenjao.

Teško je pronaći kutak Lijepe naše gdje se nisu pjevali hitovi Mladena Grdovića. Slično se može reći i za dijasporu. Redovit je gost i na Hrvatskoj noći u Frankfurtu.

''Dugo sam ja po dijaspori, svugdje po svijetu. Ovo je jedna od najvećih noći u cijelom svijetu u dijaspori, Hrvatska noć'', rekao je Mladen Grdović. 

Možete li vjerovati da je Grdović imao 12 turneja po Australiji, a u SAD-u i Kanadi zajedno pjevao je nevjerojatnih 30 puta.

''Već su ljuti u Australiji što ne dolazim, ali previše sam puta bio'', kaže. 

Mnogi su ga zato pitali planira li Mati Buliću preoteti titulu Kralja dijaspore.

''Ja i Mate smo u isto vrijeme počeli pjevati, on je najviše radio po Njemačkoj i Švicarskoj, ja sam najviše radio po Australiji i po Americi.
Mi smo uvijek prijatelji i kućni i kad dođem u Blatnicu i u Međugorje što je češće. Puno to znači preko 40 godina biti zajedno i pjevati još odavna'', priča grdović. 

Uz daleke prekooceanske zemlje, vole Grdovića i naši prvi susjedi.

''Ne smijem zapustiti Sloveniju. Tamo ja sam prvi počeo, jedan od prvih sam koji je tamo započeo, ja i Đo Maračić Maki, u ono vrijeme. Mišo je bio na drugoj strani, čak sam sa Mišom bio na turneji, sa Tomislavom Ivčićem uvijek i tako'', prisjetio se Grdović. 

Pjevanje diljem svijeta, uz razdraganu publiku, ipak nosi i brojne nedostatke. Uvijek u zrakoplovu ili automobilu, neprospavane noći, bolje polovice glazbenika same čekaju kod kuće...

''Tako je nama cijeli život. Nekad smo znali čekati, šta ja znam, Pert, Adelaide, Sydney, po 5 sati na aerodromu. Što je jedanput rekao Goran Ivanišević ''Lako mi je tenis igrati, najgore mi je čekati na aerodromu!'', priča Mladen. 

Teško biste pogodili gdje se zvijezde najčešće sretnu i međusobno druže.

''Mi se samo vidimo po benzinskim pumpama...ja i Jole, Zeko, Gibo...samo se po benzinskim pumpama vidimo, ali ovako privatno jako teško'', našalio se Grdović. 

Za doček zato nema putovanja. U novu će godinu pjesmom uvesti Hrvate na domaćem terenu.

''Za Novu godinu sam na Silvestrovo u Viru, napokon blizu'', priča Mladen. 

A 2024-a bit će Mladenova godina. Nizom koncerata proslavit će 45 godina karijere. Prvi na rasporedu je 10-og veljače u Zadru.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene