Maja je sve ispričala

'Naša ljubav traje zadnjih pet dana'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput otkrila nam je koga to ljubi na zadnjim fotografijama s njezinog Instagram profila!

Maja Šuput jedna je od glumica u poznatom mjuziklu 'Footloose' koji se nakon dvije sezone vraća u Zagreb. Na setu mjuzikla 'Footloose' im je toliko zabavno da Maja često fotografije objavljuje na svojem Instagramu. Jedan od najzanimljivijh detalja s mjuzikla je poljubav Maje i Nikole o kojem se pričalo.

Pogledaj i ovo Maja Šuput javila se iz španjolske! Maja Šuput zbog Eurosonga je odgodila važnu proslavu: ''Pa je muž rekao...''

Pao je i prvi poljubac!

'Naš ljubav traje zadnjih pet dana. Bilo mi je potpuno neugodno što je potpuno čudno za nekog tko se bavi mojim poslom, ali i taj dio se dogodio', rekla nam je Maja.

Glumac Nikola Milat, s kojim je Maja spojila usne, rekao je da su njih dvoje odmah kliknuli. Kemiju na sceni nije trebalo glumiti i uživaju na svakoj odrađenoj probi. Ipak, glumački život nije nimalo lak. 'U ovih zadnjih desetak dana koliko traje, nemam život. U stvari, moj život se preselio na pozornicu i moram priznat da proživljavam nešto najsretnije i najljepše. Ovo sam htjela cijeli život', otkrila je Maja.

Velika premijere poznatog mjuzikla održat će se 18. prosinca u Ciboni. Maja i Nikola morat će uvježbati još puno poljubaca...

Ostatak intervjua s Majom Šuput pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene