Manekenka otkriva

Iris se priprema za ljeto - Nakon tri poroda suprug joj je najveći kritičar

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako nam prognoza vremena možda ne ide na ruku, proljeće je poznatim damama itekako udarilo u glavu. Neke su se ponovno zaljubile, druge otkrile kako su se u ljubavi opekle, a ostale se naveliko pripremaju za ljeto.

Lana Jurčević: 'Deset godina bila sam dobra, ljudi nisu znali niti boju moje kože'

Pogledaj i ovo Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Snašao se Glumac otkrio tajnu svog isklesanog tijela u 52. godini: "Mi imamo nešto što vi nemate"

Iako nas vrijeme malo podsjeća na to da ljeto samo što nije stiglo, a malo nas vraća u tmurne jesenske dane, ipak se približava uživanje na plaži pa se brojne poznate Hrvatice već pripremaju pokazati dobro izvježbana tijela.

Lepa Brena kupila jahtu od 100 tisuća eura za krstarenje po Jadranu

Iris Androšević Pinjuh uvijek dobro izgleda. Nakon tri porođaja, ovoj bivšoj manekenki, njezin je suprug kaže, najveći kritičar. 'Moj suprug potiče na takve promjene, apsolutno mi daje da slobodno vrijeme koristim za takve svrhe. Da treniram, sa mnom i trči', kaže Iris. Kuha se i na poslovnom planu, pa ćemo dobiti i novu poduzetnicu na našoj javnoj sceni. Do javnih objava, planira se ljetni odmor.

Glumicu Anu Begić čeka radno kazališno ljeto. U slobodno vrijeme se, kaže, trudi biti dobra majka, supruga i domaćica. No, što zbog njezina, što zbog suprugova vrckavog temperamenta, ni iskrica ne nedostaje. Njezina kolegica Marijana Mikulić također njeguje skladan obiteljski život. Vrlo brzo nakon porođaja vratila se sada već očekivanim ulogama negativki.

Da Amor pogađa u proljeće, dokaz je dizajnerica Kristina Bradač. Iako je službeno slobodna, čini se da se nešto ipak događa na ljubavnom planu. Da je svoje srce dala samo jednom čovjeku, Marija Borić nedavno je potvrdila, ali tu priča staje:

Cijelu priču pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene