"Sve si im u nekom trenutku"

Josipa Pavičić otkriva kako preživjeti ljubav s egomanijakom: "Sve počne kao u bajci, krasno, divno, ali.."

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Josipa Pavičić - 1 In Magazin: Josipa Pavičić - 2 In Magazin: Josipa Pavičić - 3 In Magazin: Josipa Pavičić - 4 In Magazin: Josipa Pavičić - 5 In Magazin: Josipa Pavičić - 6 Josipa Pavičić i Mia Begović Josipa Pavičić Josipa Pavičić Josipa Pavičić Berardini i Davor Bilman (Foto: Instagram) +5 Josipa Pavičić Berardini Galerija

"Ja, pa ja i opet ja!" Naziv je nove knjige TV voditeljice kojoj je teška bitka s karcinomom dojke iz temelja promijenila život. Nakon što je teške i dramatične trenutke do konačne pobjede nad teškom bolesti stavila na papir, sada je progovorila o intrigantnim odnosima između žena i muškaraca. Sve o vodiču kako preživjeti ljubavnu vezu s narcisom prelistala je s Anom Velom za IN magazin.

"Ja, pa ja i opet ja!" osnažujuća je knjiga Josipe Pavičić koja će vas provesti labirintima veze s narcisom.

"Knjiga koja zapravo daje dosta uputa kako prepoznati narcise tko su oni, što su oni, kako ih se riješiti kako s njima, mislim da je najvažnije zapravo ih prepoznati", smatra Josipa.

Malo tko u životu nije naletio na narcisa. Što nije ni čudo, otkriva autorica ovog intrigantnog djela, jer živimo u eri narcisoidnosti. Čini se da od inflacije raste brže jedino broj narcisa.

"Kod njih je situacija ovakva - sve počne kao u bajci, krasno, divno, prekrasno. Oni su skloni tome da uvjere svoje, kako kaže struka, žrtve da su im posebne, da su im najdraže, najljepše. Sve si im u nekom trenutku. Kad osjete da su dobili emocije od druge strane, e onda kreće zlostavljanje", pojasnila je.

Istinom o manipulaciji, egoizmu i izazovima koje donosi veza s narcisom, dovest će vas do ruba znatiželje i pružiti smjernice za vlastito putovanje.

A otkrili smo i o čemu bi knjigu napisale brojne zvijezde koje su došle na promociju.

Ton. Sanja doležal, pjevačica
"Možda bi pisala o tome koliko volim hranu i kako sam zavoljela kuhanje, ali ovako nekakve osobne stvari i nešto iz života nemam potrebu dijeliti", zaključila je pjevačica Sanja Doležal.

"O vježbama lica", otkrila je bivša manekenka Jelena Orešković.

"Želim da to bude knjiga o onom životu kojeg sam ja uistinu prošla, a za koji se ne zna. Znači puno privatnih stvari, da bi na neki način dala do znanja svima koji su počeli kao što sam ja, da mogu doseći visoko kao što sam ja", zaključila je modna dizajnerica Matija Vuica.

Intrigantan i jedinstven vodič za preživljavanje ljubavi s narcisom, temeljen na stvarnim iskustvima, potaknut će vas da istražite svoju snagu i otkrijete istinsku ljubav prema sebi.

"Nažalost kaže se da kad bi se modrice po duši mogle vidjeti, koje bi se mogle vidjeti po žrtvama narcisa, da bi netko odmah zvao hitnu pomoć", izjavila je autorica knjige.

Prepustite se priči koja će vam pokazati da postoji svjetlost na kraju tunela i da svatko zaslužuje ljubav, čak i u najizazovnijim situacijama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene