Nije išlo

EKSKLUZIVNO Rozga progovorila o razlozima prekida s dugogodišnjim dečkom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je prije svega dva tjedna izjavila kako se izborila za svoju ljubav i kako intenzivno razmišlja o majčinstvu, Jelena Rozga je potvrdila kako je njezinoj dugogodišnjoj ljubavi s tajanstvenim, mlađahnim dečkom došao kraj!

Sinoćnjim spektakularnim koncertom u klubu u Vodicama, Jelena Rozga je po tko zna koji put pokazala zašto nosi laskavu titulu kraljice estrade. I dok popularna Splićanka svakodnevno u trans baca more svojih obožavatelja, u privatnom životu joj ovih dana i ne cvjetaju ruže.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

'Život je stvarno čudo, nikad ne znaš što donosi sutra. To uopće nije smiješno, ja bih trebala ustvari ovaj odgovor dati ozbiljna. Jednostavno taj osmi mjesec mi nije suđen, ja sam evo 10 dana slobodna. Što da ti kažem, tako je, kako je, moram priznati da sam dobro i da mi vjerojatno treba mala pauza. Trebam malo biti sama i vidjeti što dalje', otkrila je Rozga.

Jelena Rozga priznala kako više nema dečka

Podsjetimo, lijepa pjevačica je prije svega 15-ak dana izjavila kako se izborila za svoju ljubav i kako u posljednje vrijeme intenzivno razmišlja o majčinstvu. Razloge prekida s dugogodišnjim, mlađahnim dečkom kojeg nikada nije pokazala u javnosti, otkrila je ekskluzivno za In magazin.

'Vjerojatno je tu razlog što sam i ja non stop na putu, malo sam i umorna, možda sam i malo nervoznija nego inače i nekakva nesalganja, koja nisu sad friška, to je nešto što već vučemo godinama, onda čovjek nakon nekog vremena jednostavno pukne', otkrila je pjevačica.

Jelena, kaže, sanja da ima brak kakav imaju njeni roditelji koji su joj ideal u ljubavi i jednu malu slatku, plavu curicu. Za 15 dana proslavit će 37. rođendan i to radno, koncertom u Velikoj Gorici, dok će s ekipom profeštati par dana kasnije.

Što će pripremiti prijateljima, koji joj je sljedeći poslovni pothvat, otkrijte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene