Dobri geni

Izabrana najljepša Dalmatinka: Martina nije jedina misica u obitelji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon dvije godine stanke, ponovno je izabrana Miss Dalmacije.

Najvažniji izbor ljepote vratio se u Split. Titulu najljepše Dalmatinke odnijela je 18-godišnja Martina Mitar. "Osjećaj je nevjerojatan, jer stvarno nisam očekivala, u ovom poslu tek 3-4 mjeseca tako da sam relativno nova. Jednostavno sam presretna", kaže Miss Dalmacije Martina Mitar.

Pogledaj i ovo showbuzz Viktorija otkrila U kratkom roku skinula kile nakupljene u trudnoći: Koja je tajna?

No Martini nije ovo prvi susret s izborima ljepote, u njezinoj obitelji već postoji jedna missica."Teta mi je bila miss Dalmatinske zagore, ali još davno, davno i ona mi je prenijela tu ljubav naučila me svemu tome i poziranju, hodanju", dodaje Martina.

Prva pratilja je Barbara Tijardović, a druga Pabla Aljinović. Anamarija Asanović bila je zadužena za haljine koje su djevojke nosile i, priznaje, nikad se nije vidjela na mjestu misice. "Ne nikada mi to nije padalo napamet, nikad se nisam vidjela u toj ulozi, ja sam uvijek gledala haljine više nego cure, tako da sam odmah znala da ću biti dizajnerica", kaže Anamarija Asanović.

Za razliku od Anamarije, pjevačica Žanamari Perčić ima iskustva na modnim pistama. "Davno sam čak i bila u nekom izboru za Miss Dalmacije, ali onda sam se predomislila i nisam htjela ići više dalje. Čak sam bila dobila i titulu, Miss fotogeničnosti", kaže pjevačica Žanamari Perčić.

Uz Žanamari za sjajnu atmosferu bila je zadužena i Ana Opačak, koja će za nešto malo više od mjesec dana uploviti u bračnu luku. "Ne bih ja bila ja da sve bude spremno na vrijeme tako da nakon što sam par mjeseci bila odsutna u Zagrebu, onda sam se vratila i shvatila da nisam niti pozivnice završila tako da ovih dana pokušavam završiti sve s popisa", kaže pjevačica Ana Opačak.

A i novopečena Miss Dalmacije broji dane do izbora za Miss Hrvatske, gdje će ponosno braniti tezu o Dalmatinkama kao najljepšim ženama.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene