Ekskluziva iz Monaca

Intervju sa seks ikonom 80-ih: 'Stariti nije lako, iznenadite se kako izgledate'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zahvaljujući ulozi u filmu 'Desetka', prije 36 godina, Bo Derek postala je seks simbol i ikona 80-ih. U zlatnom kostimu i kosom u pletenicama, posteri s njezinim likom bili su jedni od najprodavanijih na svijetu.

Slavna Bo Derek nedavno je posjetila i Monaco gdje se zajedno s ostalim televizijskim zvijezdama družila na Monte Carlo TV festivalu.

Pogledaj i ovo showbuzz kakav par! Nju svi pamte po seksi izlasku iz mora, njega kao velikog šarmera, a sad su iznenadili otkrićem tajne iz privatnog života koju su dugo čuvali

Maddie Ziegler: Ima 12 godina, MILIJARDU pogleda na Youtubeu i već je svjetski slavna!

U ekskluzivnom razgovoru s našom novinarkom Ivanom Nanut, 59-godišnja glumica progovorila je o tome kako se nosi s godinama, što misli o seks simbolima nekad i danas, te koliko je zabavljaju predrasude oko plavuša.

'Prije nisam mnogo o tome razmišljala o tome da sam seks simbol, a tako je i danas. Ali prilike i uloge za žene općenito su bolje', kaže legendarna ljepotica koja se borila i stereotipima o plavušama. 'Uz pozitivno prihvatite i negativno. S obzirom na to da sam bila u poznatim filmovima, to je bila mala cijena. Nikada se nisam trudila dokazivati nekomu', poručuje Bo.

69-godišnja Bo i dalje aktivno radi, te se uspješno nosi sa starenjem. 'Fizički nije lako, katkad se iznenadite kako izgledate. Tu su i bolovi. Bila sam vrlo aktivna i danas to plaćam', kaže slavna plavuša.
 

Cijeli intervju pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene