Suradnja sa Seve

Brega o ženi u 30-ima: 'Svi bi da jeb*, ima li netko da ženi?'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U povodu nadolazeće turneje 'Bijelo dugme - 40 godina', Goran Bregović dao je ekskluzivni intervju pred našim kamerama inMagazina

U razgovoru s Daliborom Petkom poznati je glazbenik ispričao zašto je odlučio nastupati samo s Alenom Islamovićem, otkrio nam tajnu svojeg bijelog odijela ali i opisao svoj odnos sa Severinom.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "Baca li samo meni...?" Zanosna Nives Celzijus uživala je u društvu našeg poznatog voditelja, kojeg je usporedila s Bradom Pittom!

Severina nam je otkrila svoje planove za ljeto i otkrila uz koju se pjesmu priprema za plažu

Goran Bregović otkrio je i tajnu svog bijelog odijela, detalje oko novog albuma te kako se izjašnjava po pitanju nacionalnosti. Jedan od rijetkih albuma koji je producirao bio je Severinin, a Bregović je govorio o razlozima.

Najseksi tijela na Balkanu: Vi ste izabrali TOP 3

'Severina ima nešto što druge pjevačice nemaju, a to je želja za odrastanjem. Ona je onako znatiželjna odrasla žena. Krenuo sam s idejom da joj napišem ploču s pozicije žene koja je prošla tridesetu. Svi bi da jeb* ima li netko da ženi. I po prvi put sam vidio da je neki moj koncept prošao do kraja', rekao je Bregović, koji otkriva i kakav je dojam ostavio na njega Severinin sinčić Aleksandar te zašto njegove kćeri nikad neće krenuti očevim stopama.

Pogledajte i cijeli intervju u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene