Stiže nam Kosac

Hrvatski film osvojio svjetske filmske festivale - Napokon stiže i u domaća kina

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon Palm Springsa, Roterdama i Toronta, hrvatski film 'Kosac' napokon stiže i u naša kina. Doznali smo tko je sve došao na premijeru i zašto je ovaj film osvojio srca publike!

Čekali su čekali i dočekali. Dugoočekivani film 'Kosac' napokon stiže i u zagrebačka kina. Mnoga poznata lica dan prije Valentinova došla su pogledati priču o čovjeku kojemu je pogreška koju je odavno napravio potpuno izmijenila život.

Pogledaj i ovo In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 4 ''Škicnite'' u backstage! Čarolije, pločice i perike u filmskoj večeri "Plesa sa zvijezdama": Vodimo vas iza kamera najgledanijeg showa!

'Zamisli, baš krivi tajming! Ovo je film za ljude koji ne vole ljubav', rekao je redatelj filma Zvonimir Jurić.

Objavljen dokumentarni film o Toši Proeskom

Sudeći po kritikama koje je film dobio ranije, takvih je mnogo. A za to je zaslužna provjerena glumačka ekipa na čelu s Ivom Gregurevićem i Mirjanom Karanović. A tu su još i Lana Barić, Igor Kovač, Nikola Ristanovski, Zlatko Burić... Na pulskom festivalu 'Kosac' je pobrao brojne nagrade. Između ostalih Igor Kovač nagrađen je za najbolju sporednu ulogu.

'To mi je već druga, treća uloga. Stalno sam neki cinker u kvartu. Ne znam, idu mi te uloge, vjerojatno zbog očiju', rekao nam je Kovač.

Malo mjesto u Slavoniji, u kojem je radnja smještena, Koscu nije dalo drugu priliku. Ali zato naši sugovornici dali bi mu je bez pogovora.

'Apsolutno vjerujem u druge šanse. Ja nisam netko tko je zlopamtilo. Iz nekog svog iskustva, čak i neke velike boli koje sam pretrpila u životu, sam u stanju prevazići i oprostiti', rekla je glumica Lana Barić.

'Sredina treba naučiti praštati u svakom slučaju. Ljudi smo, greške su svakome moguće', slaže se glumac Robert Kurbaša.

Nakon Pule, 'Kosac' je bio na programu nekih prestižnih filmskih festivala, poput Toronto International Film Festivala, Palm Springs Film Festivala i mnogih drugih festivala. Kritiku diljem svijeta već je osvojio - sada je na redu domaća publika. Više o filmu pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene