Zaludili su Hrvatsku kao klinci!

Nakon 25 godina grupa Teens ponovno na okupu, Claudia Beni, Daniel i ekipa zasvirat će svoje najveće hitove: "Uvijek smo to očekivali!"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Teens - 7 In Magazin: Teens - 6 In Magazin: Teens - 5 In Magazin: Teens - 4 In Magazin: Teens - 3 In Magazin: Teens - 2 In Magazin: Teens - 1 Grupa Teens Grupa Teens Grupa Teens +5 Grupa Teens Galerija

Grupa Teens prije 25 godina zaludila je Hrvatsku. Dok su njihovi vršnjaci bili u školskim klupama, oni su svirali po cijeloj državi, nastupali i po tri puta na dan, osvajali Porine. Obožavatelji su imali čak i njihov album sa samoljepljivim sličicama. Četvrt stoljeća kasnije Claudia Beni, njezin bratić Daniel i ostatak ekipe ponovno će stati na pozornicu. Kada i gdje, zna Davor Garić.

Grupa Teens krajem devedesetih i početkom dvijetisućitih zaludila je Hrvatsku. Četvrt stoljeća kasnije ponovno će se okupiti.

"Napokon! Napokon! Uvijek smo to očekivali da će se i taj dan desit. Evo prošlo je 25 godina", priznala je Claudia Beni.

Ovog ljeta originalna postava slavi 25 godina od prvog singla Teensa.

"A sad poslije toga što će biti, to ni nebo ne zna. Postoje svakakve opcije, ali trenutno se fokusiramo na taj koncert u Kastvu 26.7. na Crekvini. Da se svi skupa prisjetimo tinejdžerskih dana", dodao je Daniel Beni.

Teensi su zajedno svirali još i ranije, ali pod imenom Mići rokeri.

"Tu smo ustvari bili atrakcija, djeca s devet, deset godina i tu je sve krenulo. I onda je došao dan Dore i tu smo mijenjali ime u Teens. Više nismo bili Mići rockeri, sad je trebalo nešto promijeniti i onda je krenuo Teens, 1999. godine kad smo išli s pjesmom Miris ljubavi.
Ali tu smo opet bili u nekakvom prekršaju, s obzirom da se nije nikad nitko prijavio mlađi od 16 godina, pjesma je bila primljena. Zato sam ja druge godine fasovala pa nisam smjela ići na Doru s ''Hajde reci što'' pa sam čekala u green roomu i navijala, hahah", prisjetili su se Claudia i Daniel.

Bili su prave zvijezde. Potvrđuje to i činjenica da su imali i album sa samoljepljivim sličicama! U njemu su otkrili svoje tinejdžerske vizije ljubavi i života, a za svoj su trud bili nagrađeni i Porinom za novog izvođača 2000. godine.

"Kako smo bili mladi, Danieeeel. Ja sam imala 12 godina kad smo držali Porina, ti si imao 13-14, stvarno klinci, znači top. Primili smo tog Porina, išli smo se predstaviti i uvijek je ključna ta riječ bila ''hvala mami i tati'' i dan danas hvala njima. Navozili su nas se po cijeloj državi, haha! Po tri nastupa na dan smo znali imat. Bilo je stvarno svega. Čak smo imali tipa nastup u Splitu navečer, a ujutro smo trebali bit u Vukovaru. Tako da smo se baš naputovali, ali ta putovanja su bila prekrasna. Ja to ne bih mijenjala za niš na svijetu", zaključili su.

Probe za velik koncert i oživljavanje uspomena iz mladosti već su u punom jeku.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput s obitelji - 8 Maja Šuput s obitelji - 7 Maja Šuput s obitelji - 5 Maja Šuput s obitelji - 6 +25 Maja Šuput s obitelji - 4 Celebrity Šuput je s obitelji ovaj put pronašla zabavu u zagrebačkom muzeju, a objavljene fotke naslućuju da su se Bloomu instalacije posebno svidjele!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer - 12 Declan Rice i Lauren Fryer - 10 Declan Rice i Lauren Fryer - 11 Declan Rice i Lauren Fryer - 9 +14 Declan Rice i Lauren Fryer - 8 Celebrity Mladi nogometaš i njegova djevojka atipičan su nogometni par, a zbog zlih komentara na izgled koje ona dobiva stao joj je u obranu i odbrusio hejterima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene