''Što nama ili njemu nije pasalo...''

Grupa Cambi o suradnji s Ivanom Huljićem: ''Ja ga ranije nisam poznavao, pa nisam znao što očekivati...''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Cambi - 4 Cambi - 5 Cambi - 2 Cambi - 3 +0 Cambi - 1 Galerija

Cambi ponovno oduševljava svoju publiku. Ovog puta pjesmom "Kad bi", koja je nastala u suradnji s Ivanom Huljićem. Momci su za ovu pjesmu odabrali Kaštela kao lokaciju za snimanje videospota. Kako je došlo do prve suradnje s Ivanom, zašto brod u spotu ima veliku ulogu te jesu li spremni za turneju po arenama, otkriva naš Hrvoje Krolo za In magazin.

Bržim ritmom Cambijevci su uplovili u ljeto. Nakon što je publika mogla poslušati pjesmu na Melodijama Jadrana, momci su u Kaštelima snimili videospot. Ovo je prva suradnja s Ivanom Huljićem, ali, kako ističu, voljeli bi da ne bude i posljednja.

"Ja i Ivan se već dugo poznajemo i dobri smo prijatelji tako da ima on još u ladici dosta pjesama pa se nadamo još. Ma ima on i u ormaru, a ne u ladicama. Ja ga prije nisam poznavao tako da nisam ni znao šta očekivati, ali toliko je prizeman čovik, komunikativan, sve smo se izdogovarali, šta nama ili njemu nije pasalo u razgovoru smo riješili", govore Joško Tranfić i Jure Nikolić iz grupe Cambi.

Za pjesmu "Kad bi" prognoziraju da bi mogla postati pravi ljetni hit. A u spotu glavnu ulogu ima Joškov gliser koji nosi posebno ime.

"Bambina mia da, to je dobio naziv prije par godina kad sam ga kupio taman smo snimali taj spot i taman je te godine izišla ta pjesma i bilo je idealno tako nazvati – simbolično", objasnio je Joško. 

Za dalmatinske šarmere ovo će ljeto biti više u znaku koncerata diljem Lijepe naše, no, priznaju, za vlastite užitke uvijek se može naći vremena.

"Gušta se. Družimo se i privatno, kad god možemo iskoristimo priliku za otići i na more sa brodom. Druženje uživancija, večerice. Ma sve šta vole mladi volimo i mi haha", govori Sandro Gerbec. 

Nakon što su promijenili imidž i odlučili da više ne žele biti klapa. Cambi je doživio velik uspjeh i pridobio brojne obožavatelje. Priznaju kako im je pjevati na Melodijama Jadrana uz najpoznatije hrvatske pjevače, nekada bio samo san.

"Realno nismo znali šta nas čeka. Nekako je sve krenulo sa Dorom i "Zaljubljen", nakon toga šta se kaže, sva su vrata bila otvorena, festivala i nekako smo tu već kao doma među tom ekipom. To je stvarno čast jer ima izvođača koji su stvarno veličine hrvatske estrade. Radimo ono što volimo i stvarno se osjećamo cool dok to radimo i mislim da ne bi nešto previše mijenjali'', govori Jure Nikolić. 

U svibnju su imali velik koncert u Zagrebu, gdje se tražila ulaznica više, a upravo zbog toga kažu, kako bi takav nastup mogao postati tradicionalan.

"Mene je najviše publika oduševila. Zagrebačka publika i nastup iz snova. 3 sata smo bili na bini, da se njih i nas pitalo to bi bilo još jedno sat ili dva vremena ali moralo se ići malo kući odmorit'', kažu. 

A kad im već tako dobro ide, razmišlja li fantastična četvorka o arenama?

"Mislim da je arena još malo prevelik zalogaj. Ne samo za nas, nego za puno ljudi na estradi. Nažalost malo smo tržišre i samo nekoliko izvođača u Hrvatskoj može to odraditi. Ali tko zna možda za 5 godina je i to moguće, ali treba još vremena'', smatra Jure. 

''Ja sam za stadione. Novi Maksimir i Poljud kad se renovira to će nam biti dva udarna'', dodao je Joško. 

A udarna bi mogla biti i nova pjesma koja je u pripremi, naime, Cambijevci bi mogli imati suradnju s jednom iznozemnom zvijezdom. Zasad je sve u tajnosti, a dotad, svi možete uživati u singlu "Kad bi".

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene