Miljenik publike

Domaći glumac osvojio je i svjetsku publiku, a uspio je ostati na zemlji uz sve superlative koji se vežu uz njegovo ime: "Ne trudim se"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Goran Bogdan - 1 In Magazin: Goran Bogdan - 2 In Magazin: Goran Bogdan - 3 In Magazin: Goran Bogdan - 4 In Magazin: Goran Bogdan - 5 In Magazin: Goran Bogdan - 6 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 4 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 3 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 1 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 2 +13 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Galerija

Uspješan glumac i miljenik publike Goran Bogdan, dokaz je da su jednostavnost i talent garancija za uspjeh u svijetu filma. Nesuđeni ekonomist, osvojio je srca gledatelja diljem svijeta. Treba li slijediti svoje snove, je li samokritičan te kako unatoč uspjehu uspijeva ostati čvrsto na zemlji, otkrio je Ani Veli u In Magazinu.

Goran Bogdan srca publike osvaja svojim glumačkim sposobnostima, ali i izvanrednim karakterom.

Uz njegovo ime se vežu toliki superlativi, a najtraženiji i najbolji glumac na ovim područjima, kako ga nazivaju, usto je i jedan od najjednostavnijih. Evo kako uspijeva ostati na zemlji uz sve te superlative.

"Hvala vama, ali ne trudim se, što je tu je, ali večeras nismo ovdje zbog mene nego sam ja večeras ovdje samo kao gost svojim prijateljicama i suradnicama Nini i Nikolini. Već sam s njima surađivao davnih dana prije 8 ili 9 godina i sad mi je velika čast što su me pozvale da im večeras prezentiram i film", kazao je Bogdan i tako sebe opet stavio u drugi plan.

Unatoč svojoj veličini, Goran ostaje skroman i koristi se svojim utjecajem kako bi podržao mlade umjetnike i filmske projekte. Njegova potpora kratkometražnom filmu "Karion" u Dubrovniku svjedoči o posvećenosti i poticanju kreativnosti. Danas je gotovo nemoguće zamisliti da je njegov prvi odabir bila ekonomija.

"Treba slijediti snove bez obzira na to što put životni ukazuje i gdje te vodi, pa u tom trenutku kad se događa samo radimo kako mislimo da je dobro, a nekad tek kasnije vidimo da je to bilo ostvarenje snova. Putovi su čudni", smatra Goran.

A je li samokritičan?

"Jesam jako, mislim da je to preduvjet dobro rađenog posla, da se treba propitivati rad i djelo je na prvom mjestu, mi smo tu samo u pozadini", kaže.

Otkrio je i voli li gledati sebe na ekranu ili je od onih kojima to nije baš ugodno.

"Pa ovo drugo, pogotovo je na premijerama teško kad s publikom gledate prvi put film, to je dosta nezgodno, tako da prvo volim pogledati sam doma, a tek onda se mogu usuditi s ljudima gledati", priznaje glumac.

Evo i kako bira uloge te je li u pitanju intuicija, ekipa koja će raditi film ili nešto drugo.

"Pa mislim to je miks svega, ali što sam stariji već znam svoje ukuse, znam što mi se sviđa", kaže Goran.

Njegova predanost da prenese duboke emocije likova koje tumači donosi autentičnost svakoj ulozi. No, dok je posao neodvojivi dio njegova života, zna i koliko je važno pronaći ravnotežu između rada i odmora, a otkrio je je li se na odmoru samo kupa ili je više adrenalinski tip.

"Čak ne idem ni u duboku vodu tako da... ali znam plivati tako da zaplivam tu i tamo", rekao je glumac, a iz jednog razloga nije htio otkrivati puno o svojim poslovnim planovima.

"Pa nemam običaj, nije stvar uroka, ali dok ne započnem projekt takva je priroda našeg posla. Sto je stvari protiv, tako dok se ne započne, sami ne znamo hoće li se dogoditi. Ubrzo počinjem snimati film u Novom Sadu i cijela je zima dosta puna, tako da se veselim", ispričao je.

A mi se veselimo trenutku kada će njegova ostvarenja stići na veliko platno.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene