''A nikako...''

Giuliano progovorio o neispunjenoj želji: ''I uvijek nekako se zezamo, moramo nešto napraviti...''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Giuliano - 4 In Magazin: Giuliano - 1 In Magazin: Giuliano - 2 In Magazin: Giuliano - 3 In Magazin: Giuliano - 5 In Magazin: Giuliano - 6 In Magazin: Giuliano - 5 In Magazin: Giuliano - 2 Giuliano i Ivica Sikirić Ićo - 2 Giuliano i Ivica Sikirić Ićo - 1 +17 Giuliano i Ivica Sikirić Ićo o snimanju novog spota Galerija

Dugoočekivani koncert Giuliana privukao je više tisuća posjetitelja u Čepinu. Kako se osjeća u Slavoniji, poddnosi li ljuti fiš paprikaš te koja mu je neostvarena želja saznala je naša Darija Walter za In magazin.

Koncert Giuliana i Diktatora u Čepinu se dugo čekao. Odlična atmosfera u prepunom šatoru samo je potvrdila zašto je ovaj splitski pjevač omiljen u Slavoniji.

''Kad je dobra zezancija onda je sve dobro, sve se može. Tako ja to volim da mi nije dosadno, prvenstveno sam sebe zabaviti pa onda i ljude jel. To uvijek bude super'', rekao je. 

Energičnim nastupom, Giuliano je podsjetio publiku na svoje brojne hitove, ali nam i otkrio zašto se u ovoj regiji tako dobro osjeća. Osim dobre energije, uz Slavoniju ga vežu lijepe uspomene, ali i nešto više.

''Volim ja i fiš i čobanac to ništa nije blago. Mislim može se napravit blag,  ali zapravo ništa nije od toga blago. Volim, ne smeta mi, dapače'', kaže Giuliano.

Premda se za Dalmatince zna reći kako ne podnose ljuto, poznati Splićanin, čini se, ne pripada toj kategoriji.

''Jesam par puta se dobro preznojio, ali mi je ono bilo lijepo, to kad gori iz tebe to je dobro'', kaže. 

Ne privlači ga samo gastronomija, već i tamburaška glazba. Iako je na sceni već više od dvadeset godina, priznaje kako još nije ostvario veliku želju - snimiti pjesmu s tamburaškim sastavom.

''I uvijek nekako se zezamo, moramo nešto napraviti, snimiti neku pjesmu, a nikako pisma da naleti'', kaže. 

No ono čime se može pohvaliti su brojne suradnje, ali i glazbeni spotovi koje je snimao na mnogim lokacijama. Premda je zbog snimanja spota završio i u zatvoru, čini se kako ono na visini od 115 metara pripada možda posebnim iskustvima.

''Na gradilištu onog najvišeg nebodera. Nije bilo ograda, ničega, a šta ovako, kako se to lipo kaže - guza žvače gaće'', našalio se. 

Na popis neobičnih lokacija svakako treba spomenuti i murtersko iskustvo, zbog kojeg je završio u moru.

''Zapuhao je odjenom neki vjetar, odnio nam cijelu opremu sve u more. To je najluđe bilo, onda smo skakali, a bila je zima'', kaže.

Iako je iza njega radno ljeto, veseli se jeseni i novim koncertima. Tu su i planovi za izdavanje albuma, ali i snimanje videospota za novu pjesmu.

''Ovo mi je prva godina da sam tri puta bio u moru samo, ali evo se još produžilo lijepo vrijeme. Nadam se da ću u ponedjekljak se bacit u more'', rekao je. 

Ovaj svestrani glazbenik ne miruje. Osim brojnih nastupa sa svojim Diktatorima, postao je i radijski voditelj. Čini se kako u životu ovog poznatog Dalmatinca nema odmora.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene