Internet senzacija

Mali Mišo je hit! Ima 5 godina i svjestan je da je zvijezda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gabriel Čačić maleni je dvojnik Miše Kovača koji na njegove hitove jednostavno odvaljuje.

On je mali Mišo, kako su ga prozvali obožavatelji diljem regije, a sve zbog jednog videa koji je na društvenim mrežama u samo nekoliko dana pregledan čak pola milijuna puta. Maleni Gabriel priznaje kako se sada ipak malo osjeća kao zvijezda jer ga ljudi već sada znaju prepoznati.

Pogledaj i ovo Poznati i beauty tretmani - 6 Zatezanje i mršavljanje! Evo koje beauty tretmane vole slavne Hrvatice, Alka Vuica priznala: "Razmišljam o tome, već je krajnje vrijeme!''

Iako je možda sramežljiv dok govori, slatki petogodišnjak, kada pjeva, osjeća se kao svoj na svome. No brat Matej ne skriva oduševljenje, što sad svi znaju i hvale Gabriela. "Učiteljica i prijatelji su ga vidjeli i rekli su da je super'', priznao je brat Matej Čačić.

Kad je riječ o Gabrielovu talentu, roditelji u šali kažu da je prije propjevao nego što je progovorio. "Pjeva zdušno i mi smo se iskreno iznenadili, ali s obzirom na to da smo mi kao glazbeno talentirana obitelj, to ide kako se dijete rodi. Kao što sam i sam napredovao u glazbi tako i on napreduje. Odlično pamćenje, tonski je točan i ritmički tako da nije bezveze. Ima talenta, ima i sluha", ponosno je rekao otac Josip Čačić.

Upravo je otac Josip zaslužan za to što maleni Gabriel gaji ljubav prema glazbi. Dok je on na probama sa svojim bendom, Gabriel ih vjerno sluša, a već sad zna što će biti kad odraste. Kaže, bit će pjevač kao svoj tata. "Što se tiče mene i moje supruge, kako god oni odluče, mi ćemo ih podržavati u tome što budu htjeli. Stat ćemo uz njih'', kazao je Josip.

Mnogima je zanimljivo upravo to što je Gabriel otpjevao pjesmu Miše Kovača, no Josip kaže, to nije slučajno. "Volimo ga svi, i ja kao malac isto sam ga slušao u ćaćinom autu na kazete, pa bi istrošio akumulator. Valjda je to obiteljski. Slušamo ga dosta i ovdje u Dalmaciji'', otkrio je Josip.

Stoga nije teško zaključiti koja je Gabrielova najveća neispunjena želja. "Upoznati Mišu Kovača! Jer mi je najdraži pjevač'', kazao je Gabriel.  A tko zna, možda jednog dana Mišo Kovač, u društvu Gabriela, zapjeva svoje bezvremenske hitove.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene