Flamenco u Madridu

Otkrili su nam tajne iz prve ruke: 'Jenn je plesala u minici, jako je senzualna'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vodimo vas u Madrid u kojem smo posjetili najbolji flamenco show na svijetu. Corral de la Moreria mjesto je na kojemu su bile najpoznatije figure svjetske javne scene!

Rađa se u ritmu strastvenog plesa i pjesme, a osjeća cijelom dušom. Riječ je o flamencu, španjolskom tradicionalnom blagu. Jedna od najboljih lokacija za uživanje u njemu je Corral de la Moreria u Madridu - katedrali flamenca koja je proglašena mjestom najboljeg flamenco showa na svijetu.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber Nedavno se molilo za nju Dok kruže glasine da se razvodi od pop ikone, ona je osvanula u nikad seksepilnijem izdanju!

Jennifer Aniston otkrila što se krije iza njezinog savršenog lica koje ne stari

Vlasnik Corrala, Manuel de Rey s osmijehom se prisjeća nekih od najdražih i najvjernijih gostiju poput glumice Ave Garner, kojoj su se upravo ovdje događali ljubavni ekscesi. 'Jako je voljela flamenco i jednu noć je došla prije puno godina to je bilo davno, ušao je jedan gospodin otišao je za bar i od tamo je pozvao Avu koja je bila sjedila s jednim toreadorom s kojim je poslije izlazila i Ava je bila za barom, posvađali su se i ošamario ju je, kada je taj gospodin izlazio moj otac je shvatio da je to bio Franck Sinatra', priča vlasnik.

Ekscese je osoblju Corrala priuštio i pjevač Justin Bieber, kada je prije nekoliko godina posjetio Madrid te odlučio svratiti u ovu katedralu flamenca. 'Bila je to jedna ludnica jer je došao progonjen autima obožavatelja, bilo je 100 ljudi na ulazu, morala je doći policija da rastjera gomilu, morali smo ga izvesti na lažni ulaz da ga ne vide', dodaje Manuel koji je ispričao priču i o Jennifer Aniston koja je tražila stol skriven od pogleda, no njezina ekscentrična narav ipak se nije mogla sakriti sama od sebe.

'I na kraju se inspirirala i završila je popevši se na pozornicu i plešući na pozornici s plesačima. Pleše jako senzualno, još je došla u jako kratkom šosu i na kraju ne znam je li publika pljeskala spektaklu ili Jennifer', sjeća se vlasnik.

Ipak, titulu najvećeg ekscentrika koji se zabavljao u ovom povijesnom zdanju nosi Salvador Dali, jedan od najvećih umjetnika 20. stoljeća koji je na flamenco ležerno svratio sa svojim kućnim ljubimcem. Cijelu priču iz Madrida pogledajte u našem prilogu inMagazina.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene