Zasukali rukave

Provjerili smo kako se ekipa serije "Drugo ime ljubavi" snalazi u pripremanju tradicionalnih delicija

Ekipa serije Drugo ime ljubavi pripremala kotlovinu (Foto: Dnevnik.hr) Ekipa serije Drugo ime ljubavi pripremala kotlovinu (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa serije Drugo ime ljubavi pripremala kotlovinu (Foto: Dnevnik.hr) Ekipa serije Drugo ime ljubavi pripremala kotlovinu (Foto: Dnevnik.hr) Slavko Sobin (Foto: Dnevnik.hr) Elizabeta Brodić (Foto: Dnevnik.hr) Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) +0 Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Galerija

Ekipa serije ''Drugo ime ljubavi'' protekli je vikend provela u pripremanju koltovine. Oni su bili samo jedna od 30 ekipa koje su se natjecale u spravljanju ovog jela na Danima vina i kotlovina u Jastrebarskom.

Umjesto pred kamere, glumci serije "Drugo ime ljubavi", ovog su puta stali ispred kotla. Zasukali su rukave, pripremili sastojke i okušali se u pripremi kotlovine, jednog od najstarijih tradicionalnih jela koje se priprema u Hrvatskoj i Sloveniji.

Pogledaj i ovo Poznati i beauty tretmani - 6 Zatezanje i mršavljanje! Evo koje beauty tretmane vole slavne Hrvatice, Alka Vuica priznala: "Razmišljam o tome, već je krajnje vrijeme!''

"Znam radit, mislim gledala sam tatu ko klinka kako radi kotlovinu. Došao je i tata kao u pomoć, tako da i on je ovdje. U pravilu znam raditi ali svatko ima svoju varijantu, postoji rijetka varijanta, gušća varijanta i sad ne znam kako tu ljudi rade", izjavila je Elizabeta Brodić.

"Mi se malo igramo pa šta ispadne, ispadne. Ne vjerujem da ćemo pobijedit u najboljoj kotlovini jer ne znam točno ni šta je kotlovina da budem iskren, ali tko god da pobjedi ja ću jesti to jelo. Tako da je meni to najbitnije", dodao je Slavko Sobin.

 A upravo su Slavka proglasili šefom ove televizijske ekipe.

"Mogu reći da je šef Slavko Sobin. On je potpuno preuzeo kontrolu nad kuhanjem, a mi smo samo mali pomagači i evo zabavljamo se. Lijepo nam je i družimo se", izjavila je Arija Rizvić. 

"Jao nama ako sam ja šef kuhinje, nećemo daleko. Ja sam dobar kuhar u ovim kućnim uvjetima, ali ovako kad je oko mene jako puno domaćeg vina i graševine, onda me nekako više ponese druženje nego kuhanje, tako da počeo sam onako ratno i spremno za pobjedu ali sad sam već odustao", priznao nam je Slavko.

I dok za kotlovinu još traže savršen recept, neke su pak doveli do savršenstva.

"Rižoto, ali nikad tatu neću dobit ja mislim, tako da natjecat ću se s njim cijeli život u tome tko će napraviti bolji rižoto", priznala je Elizabeta,

A dobrim kulinarskim umijećem može se pohvaliti i Slavko. 

"Radim najbolju pizzu, nijedna mi ne može nadomjestit moju. Radim dobre sarme, čufte radim odlične", pohvalio se. 

A na natjecanju u spremanju kotlovine bilo je 30-ak ekipa i isto toliko recepata. Majstori ovog jela znaju da je ''tajmnig'', odnosno redoslijed dodavanja sastojaka, ključan. A čar pripremanja kotlovine, složit će se mnogi, je i druženje s dobrom ekipom.

U žestokoj konkurenciji nije bilo lako izabrati pobjednika. Ekipa Nove TV možda nije pripremila najbolju kotlovinu, ali su zato kući otišli s titulom najoriginalnije ekipe. I što je najvažnije, svi su se dobro zabavili.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr . 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +8 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Poigrava li se to Meghan s dobrim ukusom? Nikad kraća haljinica otkrila gola koljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene