obiteljska idila

Dražen Zečić otkrio što ga najviše veseli kad je kod kuće ''Hvala Bogu, ja uživam u tome i jednim velikim dijelom to mi je najdraže''

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Dražen Zečić - 1 In Magazin: Dražen Zečić - 2 In Magazin: Dražen Zečić - 3 In Magazin: Dražen Zečić - 4 In Magazin: Dražen Zečić - 5 In Magazin: Dražen Zečić - 6 Dražen Zečić Dražen Zečić Dražen Zečić Dražen Zečić - 1 +28 Dražen Zečić - 2 Galerija

Advent u Solinu prema mnogima, započeo je na najbolji mogući način - spektakularnim koncertom Dražena Zečića. Našem Hrvoju Kroli za In magazin Zeko je otkrio kako se u njegovu domu obilježava Božić, tko je zadužen za blagdanski stol te na koji način provodi vrijeme sa svojim unukom.

Prepuna solinska Gradina uživala je u hitovima jednog od najvećih zabavljača u Lijepoj našoj. Dražen Zečić nakon rasprodanih koncerata u Sloveniji, stigao je u Solin, gdje je svečano otvorio advent. Blagdansko vrijeme za njega znači i više nastupa, no tradicija se uvijek poštuje.

''Svake godine ako ćemo o tehničkim stvarima djeca i žena idu na zornice, ja baš i ne stignem i ispričavam se. Ali pripremamo se i bitno je da smo kao obitelj zajedno i onda malo promislimo o onim ljudima koji ne mogu to osjetiti iz ovih ili onih razloga. Bitno je da smo svi skupa i da se nađemo kao obitelj i da se osjeti zajedništvo i ljubav'', govori Dražen. 

A u domu Žečić još je veselije otkad je stigao unuk. Ponosni djed kaže, kako je maleni ukrao svu pozornost ukućana.

''Moja žena je rekla ovako: Kad djeca malo porastu onda ćemo se ja i ti posvetiti jedno drugome i bit ćemo zajedno. Ali sad je doša unuk i mene nema ni na karti. Oni ne znaju ni kad dođem ni kad odem. Ali hvala Bogu ja uživam u tome i jednim velikim dijelom to mi je najljepše i najdraže'', priznao je pjevač. 

Vrijeme koje pjevač provodi s malenim Tomom, priznaje, ispunjava ga u potpunosti. A iako mnogi uživaju u Draženovim hitovima, privilegij da ga uživo sluša svaki dan ima samo unučić.

''Međutim ne znam zašto on želi da mu ja uzmem gitaru i otpjevam 2-3 minute kad me vidi. Evo i nije mi teško ni kad se sa turneje vratim i te 3 minute mi je jedina situacija i stvar u životu kad mi stvarno nije teško. Kad vidim kako je njemu drago i kad mlati po onoj gitari i počupa žice, ali to je to. Bitno da ja izmišljam nešto da provedemo tih par minuta skupa. Izmišljam ja kako njega dida voli, kako je on dobar dječak i onda nakon dvije minute kad mu dosad, vodi me da se igraju samnom'', priča Dražen. 

Tijekom cijele svoje karijere Zeko je gradio svoj glazbeni put bez skandala i samo dobrim pjesmama. Ističe, kako bi tako trebao svaki glazbenik jer publika najbolje prepozna emociju u pjesmama.

''Vi skandal možete izvući svakome, to je život, nitko od nas nije savršen, a možete i od nesavršenog raditi zvijezdu. Koji je recept? Šuti i radi svoj posao onako kako najbolje znaš i uživaj u onome što radiš, smanjiti na onu mjeru na koju možeš zdravstveno izdržati i to je to'', kaže.

A svi ljubitelji Draženova izričaja, nakon Nove godine mogli bi ponovno doći na svoje, jer pjevač najavljuje nove pjesme kojima će razveseliti mnoge.

''Mislim da sam sad u jednoj zdravoj fazi gdje ću reći onako što osjećam i što mislim. U tom albumu pomogao sam nekima koji su tražili sa mnom duet i to sam napravio. Gađao sam pjesme koje bi ne dao nekome da ih bacim nego za koje sam smatrao da su dobre i određene meni. Tako da ćemo ih sljedeće godine ako Bog da zdravlje poslušati. Mislim da će se ljudima svidjeti ali to nikad ne možeš znati'', kaže. 

No mi smo u jedno sigurni, Zeko nikada svojim pjesmama ne može razočarati.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene