Šokantna priča

Dinastija Gucci zaigrala je i u domaćim kinima, a sve gledatelje oduševila je ista stvar!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Gucci - 8 In Magazin: Gucci - 7 In Magazin: Gucci - 6 In Magazin: Gucci - 5 In Magazin: Gucci - 4 In Magazin: Gucci - 3 In Magazin: Gucci - 2 +0 In Magazin: Gucci - 1 Galerija

Ljubitelji mode, Lady Gage i dobre filmske priče s nestrpljenjem su dočekali da film Dinastija Gucci zaigra i u domaćim kinima. Novi film Ridleya Scotta, inspiriran istinitom šokantnom pričom o obiteljskom carstvu talijanske modne kuće, sve je ostavio bez daha, a zašto je to tako, saznajte u prilogu In magazina.

Scena iz filma Dinastija Gucci u kojoj Lady Gaga na osebujan način zaziva ime tog modnog giganta, postala je viralna i mnogo prije nego što je film imao svoju premijeru.

''Patrica Gucci je netko za kog nisam znala dok nisam pročitala scenarij. Mauricio se zaljubio u njenu snagu, vi gledate priču o ženi i samo žene to mogu shvatiti, ali što je super je što je Ridley napravio film o talijanskom obiteljskom biznisu i što se dogodi kad žena želi preuzeti posao, a muškraci je isključe'', izjava je Lady Gage. 

Dinastija Gucci došla je i u domaća kina, a ni domaće zvijezde nisu propustile ovu dramatičnu modno-obiteljsku priču.

''Taj film sam najviše htjela vidjeti zbog Lady Gage koju obožavam'', rekla je Sanja Doležal. 

''Pa super, to je moja struka, znači zanima me, ja sam i čitao, ali jedno je knjiga, drugo je film, plus sam još veliki fan Lady Gage'', izjavio je Zoran Aragović. 

Uz Gagu se u filmu pojavljuju i Al Pacino, Jeremy Irons i Jared Leto.

Cijelu priču pogledajte u prilogu In magazina!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene