kad se mora, nije teško

Kedžo u golišavom izdanju na pozornici: ''Sad mi ne preostaje ništa drugo nego da se stalno skidam''

Damir Kedžo (Foto: Dnevnik.hr) Damir Kedžo (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Kedžo uspješan je i kao glumac (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Damir Kedžo uspješan je i kao glumac (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Damir Kedžo uspješan je i kao glumac (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Damir Kedžo uspješan je i kao glumac (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Damir Kedžo (FOTO: PR) Damir Kedžo (Foto: Dnevnik.hr) Damir Kedžo (Foto: Dnevnik.hr) Damir Kedžo (Foto: Dnevnik.hr) Damir Kedžo (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Damir Kedžo (Foto: Iva Znaor, Helena Balaž) Galerija

Osim osvajanja publike emotivnim baladama, Damir Kedžo jednako je uspješan i kao glumac. U riječkom je kazalištu zaigrao u šestom mjuziklu u svojoj karijeri i zajedno s ostatkom glumačke postave zaradio ovacije publike. Za potrebe brodvejskog hita Sounset Boulevard morao se i razodjenuti na pozornici.

Na pozornici riječkog HNK-a Ivana pl. Zajca odigrala se nezaboravna priča o ljubavi i opsesiji, o licu i naličju Hollywooda 50-ih. U hrvatskoj inačici mjuzikla Sunset Boulevard oduševila je glumica Leonora Surian Popov, a u glavnoj muškoj ulozi briljirao je Damir Kedžo.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

''Dvadeset dana nisam imao život, ljudi su me mogli dobiti isključivo preko SMS-a. Sad se vraćam u život, razgovaram sa svima i idem napokon popiti jednu čašicu vina'', kazao je Damir Kedžo.

''To sam samo na filmovima vidjela ovakve reakcije, da publika ima standing ovation, da se digne, da toliko skandira. Zaista jedan osjećaj koji nisam vjerovala da ću ikada doživjeti, a, evo, drago mi je da sam ga doživjela'', kazala je Leonora Surian Popov.

Kedži je ovo šesti mjuzikl u kojem glumi u karijeri pa možemo reći da je u ovom žanru kao doma. Ovog je puta scenarij zahtijevao da se i razodjene.

''Ja sam se samo htio pokriti kad su mi rekli da ću se morati skinuti. Davno sam rekao da se ne volim skidati jer stalno pomislim što bi mi rekla mamica. Kad sam bio mali, ona mi je stalno govorila 'nemoj ići gol po kući', tako da imam to nešto što moram sa psihologom razriješiti, ali sad nakon ovog mislim da će bit OK. Probili smo led i sad mi ne preostaje ništa nego skidati se stalno'', otkriva Damir Kedžo.

Vratit će se Kedžo ponovno na pozornicu riječkog HNK-a i zaigrati u ovom slavnom mjuziklu. Za scene strastvenog ljubljenja ipak mu nisu bile potrebne opetovane probe.

''Taman kad su počele probe harala je ona gripetina i onda smo svi nosili maske i bila je varijanta 'ljubit ćemo se na probi', tako da smo čekali do generalke. Evo, krenuli smo opasno prije dva dana i sad se ne možemo prestati ljubiti'', priznaje Damir Kedžo.

Kako se Kedžo ljubi, ali i ostale intrige i spletke na holivudski način otkrijte u mjuziklu Sunset Boulevard.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jean-Claude Van Damme (Foto: Privatni album) Jean-Claude Van Damme (Foto: Privatni album) Jean-Claude Van Damme (Foto: Privatni album) Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) +7 Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Celebrity Jedva smo ga prepoznali: Nekad najzgodniji akcijski junak zabavljao se u društvu seks-bombe bivše države

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) +7 Selena Gomez (Foto: Profimedia) Celebrity Povratak poslije sloma: Vjenčanje bivšeg ju je dotuklo, a sad je u badiću pokazala fantastično tijelo

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian Tristan (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) +5 Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Celebrity Poslije razvoda od posrnulog košarkaša utjehu je pronašla u teretani, a danas je nikad mršavija

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Brad Pitt, Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +6 Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Celebrity Obnovljeno prijateljstvo ili nešto više: Holivudski zavodnik viđen na rođendanskoj proslavi bivše supruge
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene