Pravi rockeri

Zvijezde ex-Yu i danas rasturaju: 'Ja se pola tog perioda ne sjećam'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goran Bregović, Alen Islamović, Mladen Vojičić Tifa i gotovo desetak tisuća raspjevanih obožavatelja u pulskoj su Areni proslavili su 40. rođendan Bijelog dugmeta.

40 godina od objave svojeg prvog albuma Bijelo dugme proslavilo je i u pulskoj Areni. Brojni hitovi dobili su novo ruho. Slavljenička ideja svidjela se i Mladenu Vojičiću Tifi koji se u posljednji trenutak odlučio pridružiti Bregoviću i Islamoviću na pozornici.

Pogledaj i ovo showbuzz 8. kolovoza Bijelo dugme u Puli - potvrđen nastup Tife!

Imali su sve: Seks, drogu, alkohol i jednu zagonetnu smrt

A bilo je u tih četvrdeset godina uspona i padova, no u svakom su trenutku živjeli kao prave rock zvijezde. 'Jesmo, samo što se ja pola tog perioda ne sjećam iskreno rečeno, prema tome da se puno ne lažemo, biti dio te ekipe je čast, privilegija, čak i žestoki hedonizam', kaže Tifa. Za Bijelo je dugme karakteristično to da se nije prestalo mijenjati. Ni dok je grupa djelovala aktivno, a ni danas kada se ovi glazbenici okupljaju samo za važne obljetnice.

Ova će slavljenička turneja proći bez Bebeka. Tifa nam je priznao, odnosi među pjevačima katkad nisu bili bajni. Reakcije publike na njegov kratki povratak na scenu bile su odlične, a pulska je Arena samo prva postaja hrvatskog dijela njihove slavljeničke turneje. Kako je bilo, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene