Zgodna manekenka

19-godišnja Splićanka osvaja svijet: 'Hrvatska mi je za džeparac'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je ostvarila svoj njujorški i milanski modni san,19-godišnja splitska manekenka Anita Lijić danas je krenula u osvajanje Londona.

Mlada Splićanka dugih nogu i zelenih očiju oborila je s nogu najpoznatija svjetska modna imena! Nakon New Yorka, Milana i Pariza, 19-godišnja Anita Lijić danas je otputovala u modni pohod na London.

Pogledaj i ovo showbuzz Domaći 'plus size' model 'Manekenke bi mi rekle, nisi li malo predebela da bi bila tu?'

'Hrvatska mi je za džeparac, da kad idem odradit revije imam nešto sa sobom, a što se tiče vani, kad se duže ostane, stvarno se može zaradit. Uz sve troškove koje ti imaš, uspiješ zaradit dovoljno za sebe', kaže Anita.

Lijepa plavuša manekenstvom se počela baviti sa 16 godina. Na jednoj lokalnoj reviji zapazila ju je poznata splitska dizajnerica Neda Makjanić Kunić, koja ju je odmah preporučila Tihani Harapin Zalepugin.

>> Tamara ima 79 godina i jedna je od najstarijih manekenki na pisti!

Čak 182 cm visoka Anita nedavno je za oko zapela uglednoj modnoj stranici Models.com koja ju je uvrstila u svoj editorijal kojim predstavlja nova lica, potencijalne zvijezde svjetske mode. U New Yorku je, kaže, imala prilike upoznati brojne svjetske face, a najviše su je se dojmili Victoria i David Beckham. Friško zaljubljenu Anitu na američkom tržištu predstavlja glasovita agencija Women Management, pred čijim su očima prodefilirale brojne planetarno poznate ljepotice. S inozemnim uspjesima stiglo je i dodatno samopouzdanje.

Pogledajte priču o Aniti koju očigledno čeka veliki uspjeh!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene