OSTVARIO ŽIVOTNI SAN

PROGOVORIO DINO JELUSIĆ Golemi uspjeh pobjednika dječjeg Eurosonga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da se snovi mogu ostvariti, dokaz je pjevač Dino Jelusić.

Dino Jelusić ima samo 24 godine, ali već je ostvario svoj životni san. Postao je pjevač legendarnog američkog benda Trans Siberian Orchestra, čiji se albumi u svijetu prodaju u milijunskim primjercima. 'Ja sam prvi pjevač koji je nerenomiran na američkom tržištu, kojeg su odabrali, a na audiciji su bili pjevači Extrema i Van Hallena tako da mi je to iznimna čast', rekao je Dino. Iz Trans Siberian Orchestra potekli su neki od najvećih rock legendi. A Dinu neizmjerno veseli to što će sada njihovim stopama.

Pogledaj i ovo In magazin: Danijela Martinović Kakvo iznenađenje! Nikolini iz Križevaca na vrata je pokucala najdraža pjevačica, a u skriveni plan svog supruga zbog nečeg je skoro posumnjala!

'To su moji idoli, članovi benda koje sam kao klinjo slušao, uključujući Whitesnake, Megadeth, Savatage, Simphony x.', rekao je Dino. Potpisao je ugovor i krajem listopada kreće na turneju po Americi u više od 50 gradova. I uživat će u tretmanima prave svjetske rock zvijezde.

'Tuor bus gdje svatko ima svoju sobu, svatko ima sve obroke, svog doktora, svog stilistu, svog make up čovjeka, svog inžinjera za sound', dodao je Dino. Inače, njihovi koncerti, koji su prema mnogima, najveći rock spektakli, rasprodani su do posljednjeg mjesta. Uskoro će pred milijunskom publikom nastupati i Dino. Na to će se, šali se, brzo naviknuti. Kao i druženje sa svojim idolima. Nedavno je, nažalost, propustio priliku upoznati slavnog Stinga. 'Bio sam metar od njega, ali njegov security  je toliko jak da nisi mogao doprijet do njega', rekao je Dino.

Britanska zvijezda otvorila je, naime, finalnu večer New Wave festivala u Sočiju, gdje je Dino, naravno, pobijedio! 'Na zadnjem danu sam izvukao maksimalan broj bodova s autorskom pjesmom. I dosegnuo prvo mjesto', rekao je Dino i dodao kako se nada suradnji.  'Povezao sam se sa navećim ruskim kompozitorom i producentom, tako da možda padne neka suradnja, jer Rusija je jako veliko tržište'. Bilo je tu mogućnosti i za pokoju ljubavnu priču. No Ruskinje ipak nisu uspjele zavesti ovog okorjelog mladog rokera. 'Ne znaju engleski, imaju nešto genetski što meni jednostavno ne paše. Nikakve Amerikanke, Australke, Njemice pogotovo se ne mogu uopće uspoređivati s Hrvaticama', rekao je.

Dinu inače svi pamte osvajanjem prvog mjesta na dječjoj Euroviziji. Bilo je to prije 13 godina, ali njemu ta pobjeda, kaže, budi gorko-slatke osjećaje. ' Ljudi jednostavno nemaju mjeru. Ne mogu jednostavno otić na Youtube i upisati što radim sad, pa shvatiti da je to domak, nego svi stalno pile po toj prvoj ljubavi. Tako da jednostavno malo sam otupio od toga', priznao je Dino.

Što je još otkrio Dino pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene