ozbiljna tema, ali...

Uz malo dobre, opuštene i šaljive energije lakše je sve, poručuje Vedran Ljubenko u novoj pjesmi 'Meci'!

Vedran Ljubenko Vedran Ljubenko Jakov Zadro/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Vedran Ljubenko Galerija

Umjetnik i glazbenik Vedran Ljubenko predstavlja svoj novi singl ''Meci'' za koji vjerujemo da nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Vedran Ljubenko se u ''Mecima'' poigrao ozbiljnim temama jednog adolescenta na čiju važnost skreće pozornost glazbom i tekstom koji potpisuje on sam, a sve je uglazbio u suradnji sa Jakovom Zadrom.

Kroz humoristične trenutke utkane u ovu glazbenu priču, Vedran pokušava pristupiti ljudima koji se ne znaju nositi s time i ukazati da je sve lakše uz malo dobre, opuštene i šaljive energije.

'Papučar', 'Sanjar' i 'Vrijeme da se trgnem', samo su neki od Vedranovih glazbenih pothvata, a nalaze se na njegovom albumu prvijencu 'Kad je vedro nije oblačno'. Svoje pjevačke vještine i iznimnu talentiranost za glazbu, prvi puta javno je predstavio široj publici u popularnom televizijskim showu gdje je ostao do samog finala, a nešto kasnije sudjelovao je također i u jednim od najgledanijih glazbenih emisija.

Cijela ova priča kompletirana je zanimljivim video spotom čija posebnost leži u kombinaciji animiranih i uživo snimljenih kadrova koji su u post produkciji obogaćeni novim pozadinama.

Arigato studio zaslužan je za animirani dio, dok je glavne igrane kadrove snimio Luka Mamuza. Svemu ovome pridonijela je i ekipa iz Glck Visuals i Alaya Faraz koji su pomogli u video editiranju, a uz Vedrana Ljubenka, u samom spotu pojavljuju se još i Zdravko Grgić - Grga i Ivo Krišto - Mafi.

Specifični video uradak, pamtljivu melodiju i simpatičan tekst u pjesmi 'Meci' povezuje Vedranova igra kroz žanrovekoju možete slušati na digitalnim servisima poput Spotify, Deezera, Tidala, Apple musica, Amazona i mnogim drugima, a kako sve zajedno izgleda i zvuči u mozaiku slike i tona (glazbe), možete pogledati na YouTube kanalu Vedrana Ljubenka.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Marilyn Monroe - 3 Marilyn Monroe - 2 Marilyn Monroe i George Barris Marilyn Monroe - 5 +10 Marilyn Monroe - 4 Zanimljivosti Isplivao posljednji video Marilyn Monroe, snimljen je nekoliko dana prije njezine smrti, a scene su otkrile u kakvom je stvarno bila stanju

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban - 2 Nicole Kidman i Keith Urban - 5 Nicole Kidman i Keith Urban - 4 Nicole Kidman i Keith Urban - 6 +20 Nicole Kidman i Keith Urban - 1 Nekad i sad Ni goli trbuh nije skrenuo pažnju sa zaleđenog lica nekoć najljepše glumice, više nikome nije jasno zašto tako izgleda!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene