Zaboravljena snimka

Isplivao posljednji video Marilyn Monroe, snimljen je nekoliko dana prije njezine smrti, a scene su otkrile u kakvom je stvarno bila stanju

Marilyn Monroe Marilyn Monroe Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Marilyn Monroe - 3 Marilyn Monroe - 2 Marilyn Monroe i George Barris Marilyn Monroe - 5 Marilyn Monroe - 4 Ella Fitzgerald i Marilyn Monroe (Foto: Screenshot Youtube) Marilyn Monroe (Foto: Profimedia) Marilyn Monroe (Foto: Profimedia) Marilyn Monroe (Foto: Instagram) Marilyn Monroe (Foto: Instagram) +4 Marilyn Monroe (Foto: AFP) Galerija

Posljednji video Marilyn Monroe prikazuje ju u posljednjim danima života, kada je pozirala jednom fotografu na plaži.

Legendarna i nikad prežaljena holivudska glumica Marilyn Monroe preminula je 1962. godine i iza sebe ostavila veliko glumačko nasljeđe, no njezin privatni život i danas mnogima mami suze na oči.

Upravo je takav slučaj i s njezinim posljednjim videom, koji je snimljen krajem srpnja 1962. godine, a u kojem se vidi kako pozira fotografu Georgeu Barrisu na plaži. Bilo je to svega nekoliko dana prije nego što je preminula, a George je tek kasnije progovorio o tom danu i otkrio kako je mogao primijetiti da nije dobro i da je nešto muči. Medijima je otkrio kako joj je raspoloženje variralo i da se u jednom trenutku histerično smijala, dok je u drugom plakala bez razloga te da nije doživljavala nikoga oko sebe.

Taj pomalo zaboravljeni video ovih se dana ponovno pojavio i podsjetio brojne obožavatelje na njezine posljednje dane života, a snimili su ga slučajni prolaznici i poklonili ga Georgeu. 

Marilyn je i dandanas jedna od najvećih holivudskih zvijezda i pamti se kao seks-simbol. Pojavila se u komediji "Neki to vole vruće" i drami "Autobusna postaja", a bila je i talentirana pjevačica i posebno je poznata njezina izvedba pjesme "Diamonds Are a Girl's Best Friend."

Svijet je šokirala njezina smrt 4. kolovoza 1962. godine, a obdukcija je pokazala da se predozirala lijekovima protiv depresije te kako je moguće da je počinila samoubojstvo. Nakon toga su se pojavile mnoge teorije zavjere da ju je dao ubiti američki predsjednik John F. Kennedy, s kojim je navodno bila u aferi.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović +23 Stjepan Vukadin Celebrity Stjepan iz MasterChefa pokazao kako provodi vrijeme s obitelji, njegovu suprugu nemamo često priliku vidjeti: "Divni mama i sin, mali Vuki!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 3 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 2 +27 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives uvijek nađe originalno mjesto i pozu za golišavo poziranje: ''Svaka čast onome tko pored nje primijeti traktor!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene