Ima i novi režim rada

Plesni ritam i nježna melodija i stihovi krase novu pjesmu Tonija Pavića, brzo ulazi u uho, a u ljubavnim će se stihovima mnogi pronaći

Toni Pavić Toni Pavić Luka Mamuza/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Toni Pavić Galerija

Toni Pavić predstavlja svoju novu pjesmu i spot "Tuga jača od ljubavi".

Plesni ritam i nježna melodija i stihovi krase novu pjesmu Tonija Pavića "Tuga jača od ljubavi" čiju glazbu i stihove potpisuje Toni, a aranžirao ju je u suradnji s Gabrijelom Prusinom. "Noćas tuga jača je od ljubavi, noćas suze brže su od pameti“ brzo ulazi u uho, a u ljubavnim će se stihovima mnogi pronaći.

Pogledaj i ovo Toni Pavić Spoj gitare i harmonike Toni Pavić zvukom i slikom dočarava svoju novu pjesmu koja ga je pronašla baš u pravom trenutku

"Prije nekoliko mjeseci sam konačno dovršio svoj kućni studio i zahvaljujući tome uveo sam novi režim rada. Svakodnevno i intenzivno radim na novim pjesmama, što za sebe, što za druge, a ova pjesma je rezultat novog načina rada. Drago mi je da je od ideje do realizacije prošlo zaista malo vremena i zaista mala ekipa je napravila ogroman posao“, otkriva Toni.

Spot je režirao Luka Mamuza iz studija Foto Marin iz Livna, a audio produkciju potpisuje Gabrijel Prusina iz produkcije MASS Studios iz Mostara.

Toni Pavić je sve prepoznatljiviji po odličnim svirkama i nastupima uživo diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a najavljuje ih i više u nadolazećem razdoblju, kao i još zanimljivih pjesama.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek +30 Maja Šuput Celebrity Šuput kao da je stigla s kraljevskih dvora: Pogledajte iznenađenje koje je priredila za zadnju polufinalnu emisiju Supertalenta!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić zauzela pozu zbog koje su svi zumirali jedan detalj na fotki, ultrakratka haljina nije puno toga pokrila

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene