Na žalost obožavatelja!

Gibonnijev koncert na Krku odgođen za sljedeću godinu, poznat je i konačan razlog!

Gibonni - 3 Gibonni - 3 Vedran Metelko/PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Gibonni Gibonni Gibonni i Maya Azucena Gibonni i Amira Medunjanin Gibonni +0 Gibonni - 3 Galerija

Gibonnijev koncert na Krku odgođen je za sljedeću godinu, a termin će biti ubrzo objavljen.

Gibonnijev koncert koji se trebao održati na plaži Medane u Puntu na Krku 16. rujna ove godine na žalost je odgođen. Nakon dvije odgode, organizatori su odlučili koncert pomaknuti na ljeto sljedeće godine. Prema vremenskoj prognozi posljednjih nekoliko dana, bilo je izvjesno kako će padati kiša 16. rujna te je organizacija zbog nesigurnih uvjeta odlučila ipak odgoditi koncert.

Termin novog koncerta na Krku, koji planiraju za lipanj 2024., organizatori će objaviti vrlo brzo. Kupljene ulaznice moguće je vratiti putem sustava Entrio, gdje će biti također dostupne i u prodaji za novi datum.

Gibonni je ove godine rasprodao koncerte u Zagrebu, Sarajevu, Svetvinčentu, Primoštenu, Vukovaru, Kotoru, Ljubuškom, Rešetarima i Travniku, nastupio je na Arsenal festu i OK festu te je najavio nove nastupe. Publika će ga tako 20. i 22. listopada moći poslušati uživo u beogradskoj Štark Areni, 9. prosinca u Areni Varaždin te 23. prosinca u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 3 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 4 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 +20 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 5 Celebrity Najnovija objava o razvodu koja je sve šokirala: Godinama su svoju ljubav zdušno branili, a sad su nakon 27 godina priopćili da se rastaju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 +26 Salma Hayek - 5 Celebrity Salma Hayek otkrila tajnu svoga nikad tanjeg struka, ali jedna joj se stvar stvarno ne da: "Za to treba disciplina..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene