''Hvala svima''

Prlja iz Leta 3 oglasio se nakon rasprave s Hajdukovim navijačima: '' I tako sam dobio titulu smrad riječki''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Prodanović Prlja - 1 Zoran Prodanović Prlja - 2 Zoran Prodanović Prlja Zoran Prodanović Prlja Zoran Prodanović Prlja Zoran Prodanović Prlja, Ivanka Mazurkijević Zoran Prodanović Prlja Zoran Prodanović Prlja Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja Zoran Prodanović +20 Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja iz grupe Let 3 - 2 Galerija

Zoran Prodanović Prlja ušao je u žustru raspravu s navijačama Hajduka koje je uvrijedila njegova objava s fotografijom fritula.

Član našeg benda Let 3 Zoran Prodanović Prlja oglasio se nakon što je svojom objavom naljutio navijače Hajduka koji mu nakon svega nisu ostali nimalo dužni.

Pogledaj i ovo Zoran Prodanović Prlja ''Zato zaustavite...'' Pjevač Leta 3 dobio ovacije na konferenciji poslije nastupa jednim svojim odgovorom, evo što je rekao!

Prlja je nakon utakmice Hajdukovih juniora u finalu Lige prvaka u kojoj su izgubili, na svom profilu na twitteru objavio fotografiju fritula i poruku "neka se momci naviknu". Niti jednom riječi nije spomenuo Hajduk niti njegove navijače, ali oni su to shvatili kao uvredu.

"Ajde, evo imena za novu pjesmu. Nakon riječke *ičke stiže i smrad riječki", "Smradovi šta napadate čovjeka. Ja sam navijač Dinama i sto puta sam vidio kod navijača Hajduka mržnju i ismijavanje. Šta je Hajduk sveta krava. Svijet pamti pobjednike. Živjeli uz fritulu", "Jok eto tribali su ti dati titulu velikog gospodina nakon ruganja dici. Vrati ružu u *upak pošto očito kroz njega progovaraš", "Ofucala evrovizijska pevaljko, uživaj u finalu kupa" samo su neki od komentara koje su mu uputili putem društvenih mreža.

"Bar ti se priznalo da si riječki", našalio se tenisač Ivan Ljubičić na njegov račun.

"I tako sam si dobio titulu Smrad riječki. Hvala svima", napisao je Prlja nakon silnih komentara te dodao "Iskreno, meni dopi*dilo pratiti tko je išao u Švicarsku, koliko vas je išlo u istu i koliko ste štete napravili. Mulci jesu dobra ekipa. I samo da dodam, naveo si Let 3, a ovo je baš moj osobni stav".

Na kraju se Prlja odlučio ispričati svima i poručio da je pogriješio te da nije očekivao kakve će reakcije izazvati njegova objava.

"Veliki pozdrav svima. Ne bih volio da se stekne dojam da me sve ovo što se dogodilo od objave mojeg tvita nije dirnulo, pa evo nekoliko mojih riječi o tome. Na kraj pameti mi nije bilo da će ova po meni benigna navijačka pošalica izazvati tako burne reakcije i komentare. Priznajem, pogriješio sam što sam se išao dirati u ono što nam je svima najdraže, a to su naša djeca i beskrajno mi je žao zbog toga, te ovim putem molim svih koje je povrijedila moja objava za oprost. I sam sam roditelj tako da je moj grijeh samim time još i teži. Jednostavno, prst mi je bio brži od pameti. Ne bih volio da se ovo shvati kao puko saniranje štete jer ovo što pišem, pišem iskreno i u vjeri da će doći do onih kojima je namijenjeno, tako da vas molim i za RT ove objave. Također želim naglasiti da ta moja objava nema nikakve veze s Letom 3 koji sam također doveo u nelijepu situaciju svojom nepromišljenošću, isprika ostalim članovima zbog toga. Apeliram na razum svih i još jednom se iskreno ispričavam svima. Hvala", napisao je na Twitteru, 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Brolin Josh Brolin - 8 Josh Brolin - 9 Josh Brolin - 5 +7 Josh Brolin - 1 Celebrity Jedan od najšarmantnijih holivudskih frajera objavio potpuno golu fotku, brzo mu se javila 20 godina mlađa supruga!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 3 +27 Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault - 5 Celebrity Golišave fotke Salme Hayek zbog kojih su neki pomislili da je riječ o prizorima iz prošlosti: ''Ova kraljica ne stari, nevjerojatno!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene