devetodnevno slavlje

Zavirite na vjenčanje brunejskog princa i ljepotice hrvatskih korijena, mladenka je uspjela zasjeniti svu raskoš!

Vjenčanje princa Abdula Mateena i Anishe Ise Kalebic Vjenčanje princa Abdula Mateena i Anishe Ise Kalebic Afp 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje princa Abdula Mateena i Anishe Ise Kalebic Vjenčanje princa Abdula Mateena i Anishe Ise Kalebic Vjenčanje princa Abdula Mateena i Anishe Ise Kalebic Vjenčanje princa Abdula Mateena i Anishe Ise Kalebic Vjenčanje princa Abdula Mateena i Anishe Ise Kalebic Vjenčanje princa Abdula Mateena i Anishe Ise Kalebic Vjenčanje princa Abdula Mateena i Anishe Ise Kalebic Princ Abdul Mateen i Anisha Isa Kalebic Princ Abdul Mateen Princ Abdul Mateen +8 Princ Abdul Mateen Galerija

U tijeku je devetodnevna ceremonija vjenčanja brunejskog princa Abdula Marteena i Anishe Ise Kalebic, a stigle su i službene fotografije sa slavlja.

Brunejski princ Abdul Mateen ženi se ljepoticom hrvatskih korijena Anishom Isom Kalebić.

Ceremonija vjenčanja počela je 7. siječnja i traje čak devet dana, a sada su stigle i prve službene fotografije, koje možete pogledati u našoj galeriji.

Mladoženja je na svojem profilu na Instagramu pokazao atmosferu s ceremonije puderiranja, koja se prakticira već stotinama godina i u kojoj najuži članovi obitelji mladencima na ruke nanose pastu u prahu. Taj ritual simbolizira plodnost i bogatstvo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mateen (@tmski)

Još nekoliko fotografija s tradicionalne ceremonije na društvenim mrežama objavo je i službeni fotograf, a na njima je u centru pozornosti mladenka u crvenoj vjenčanici.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli German Larkin (@germanlarkin)

Nakon ceremonije puderiranja uslijedilo je vjenčanje u džamiji Sultan Omar Ali Saifuddie, kojemu su prisustvovali tek najuži članovi obitelji, a Anisha se za tu prigodu presvukla u bijelu čipkastu vjenčanicu s velom.

Slijedi i veliki prijam u luksuznom hotelu Empire and Country Club, na kojem se očekuje oko četiri tisuće gostiju, a šuška se da bi među njima trebali biti i princ William i Kate Middleton.

Podsjetimo, princ Mateen i Anisha zaručili su se u studenom prošle godine, nakon čega je ona ugasila svoje profile na društvenim mrežama.

O lijepoj Anishi ne zna se mnogo, no poznato je da potječe iz ugledne brunejske obitelji čiji korijeni sežu iz Hrvatske, a njezin je djed aristokrat Isa bin Ibrahim, koji je ministar zadužen za ured premijera Bruneja i suosnivač uspješne zrakoplovne kompanije.

Anisha je vlasnica modnog brenda Silk Collective, koji je osnovala nakon studija na prestižnom Sveučilištu u Bathu u Velikoj Britaniji, a ima i svoju turističku agenciju.

S princem ju je navodno spojila ljubav prema sportu, a on je i dugogodišnji prijatelj njezina brata Daniala Deena Isa-Kalebica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mateen (@tmski)

Princ Mateen prije zaruka je slovio kao jedan od najpoželjnijih azijskih neženja, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na oko 20 milijardi dolara. Osim bankovnim računom, žene je zadivio i svojim mišićavim tijelom, kojim se voli pohvaliti na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mateen (@tmski)

Zgodni princ diplomirao je međunarodnu politiku na King's Collegeu u Londonu i trenutačno je pilot helikoptera u Kraljevskom zrakoplovstvu Bruneja te ima čin bojnika. Usto je i profesionalni igrač pola te je predstavljao svoju zemlju na Igrama jugoistočne Azije 2017. i 2019. godine, a bavi se i skijanjem, padobranstvom, ronjenjem na dah i golfom.

  1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić i Lovro Kondža +24 Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Celebrity Moglo bi vas iznenaditi tko glumi bebu Cvitu u Kumovima, njezina mama iz serije otkrila je dosad nepoznate informacije!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida - 1 Ivana Vida - 2 Ivana Vida - 5 Ivana Vida - 6 +30 Ivana Vida - 7 Celebrity Domagoj Vida zasuo suprugu Ivanu skupocjenim rođendanskim poklonima, zbog kojih su joj potekle i suze: "Živim bajku!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene