Spremili im i bakljadu!

Ovog vikenda oženio se i bivši dinamovac, poslije sudbonosnog da krenula je prava ludnica na Maksimiru!

Ante Ćorić i Sara Prenga Ante Ćorić i Sara Prenga Kunming old watch/Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Ćorić i Sara Prenga Ante Ćorić i Sara Prenga Ante Ćorić i Sara Prenga +0 Ante Ćorić i Sara Prenga Galerija

Ante Ćorić i Sara Prenga vjenčali su se u Zagrebu, a gosti su im pripremili bakljadu čime je počela fešta za pamćenje.

Bivši igrač Dinama, Ante Ćorić i njegova dugogodišnja djevojka Sara Prenga vjenčali su se u Zagrebu, a dio atmosfere podijelili su na društvenim mrežama.

Mladenka je zablistala u pripijenoj haljini sa šlepom i otvorenim leđima, dok je Ante bio elegantan u tamnom odijelu.

U pričama na Instagramu objavili su nekoliko videa i fotografija slavlja koje je održano u jednom zagrebačkom hotelu. Nakon vjenčanja u crkvi svetog Jeronima u blizini Maksimira, gosti su im priredili i veliko iznenađenje te organizirali bakljadu čime je počela fešta za pamćenje.

Ante je Saru zaprosio prije dvije godine čime se pohvalio na profilu na Instagramu, a kleknuo je pred nju pored bazena gdje ju je dočekao natpis ispisan cvjetovima ruža "udaj se za mene".

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga +7 Jelena Rozga - 3 Celebrity Rozga se oglasila nakon šuškanja o ljubavi s našim chefom, podijelila je znakovitu poruku!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sistine Stallone - 2 Sistine Stallone - 1 Sistine Stallone - 3 Sistine i Sophia Stallone s majkom Jennifer +13 Sistine Stallone - 4 Zanimljivosti Kći legendarnog glumca bez grudnjaka prošetala ulicom, ovaj nedostatak primijeti se na prvi pogled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene