Potaknuli i zanimljiva nagađanja

Osvanula snimka pripitog Davida Beckhama, a ni njegova supruga Victoria ne izgleda puno bolje : "Jedva stoji na nogama!"

David i Victoria Beckham David i Victoria Beckham TikTok/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham David i Victoria Beckham David i Victoria Beckham David i Victoria Beckham Spice Girls (Foto: Profimedia) David Beckham - 5 David Beckham - 4 David Beckham - 2 David Beckham i Victoria Beckham - 6 David Beckham, Victoria Beckham, Gigi Hadid +19 David Beckham i Victoria Beckham - 4 Galerija

Victoria Beckham objavila je snimku na kojoj ona i suprug David izgledaju poprilično pijano, a potaknula je i nagađanja o povratku grupe Spice Girls.

Dizajnerica Victoria Beckham objavila je na TikToku video kojim je potaknula nagađanja o povratku grupe Spice Girls, s kojom se proslavila u devedesetima.

U snimci s privatne zabave Victoria pjeva pjesmu “Say You’ll Be There", a obožavatelj Spajsica raspametila je rečenicom: "Bit će još toga", iz koje su mnogi zaključili da se grupa ponovno okuplja.

"Vraćaju se Spice Girls", "Jedva čekam vidjeti što slijedi", "Želimo turneju 2024.", "Ovo je vijest na koju smo čekali", pisali su uzbuđeni obožavatelji.

No mnogima je pažnju s Victorije skrenuo njezin suprug David Beckham, koji joj se pridružio na pozornici i teturao oko nje, mumljajući sebi u bradu tekst pjesme.

@victoriabeckham

Warming up the vocals in Miami! More to come 🤫!! 🎶🎤

♬ original sound - Victoria Beckham

"Je li on pijan?", "David jedva stoji na nogama", "Tko ne bi voli partijati s Beckhamima", "David zna sve riječi, koji kralj", "Oboje su pijani, ovo je sve", neki su od komentara.

Inače, Victoria je ranije izjavila kako se zbog obiteljskih i poslovnih obaveza nema vremena posvetiti glazbenoj karijeri i turnejama, no moguće je da se, sada kada su joj djeca malo odrasla, predomislila.

"Volim ih sve puno i uživam pjevajući naše pjesme na karaokama, ali to je to", kazala je svojevremeno.

Podsjetimo, Spice Girls osnovane su 1994. godine, a grupu su, osim Victorije, činile Mel B, Mel C, Emma Bunton i Geri Halliwell. Raspale su se 2000. godine, nakon čega su se 2007. vratile na scenu s pjesmom "Headlines (Friendship Never Ends)", a zadnji put su se okupile 2012. godine, kada su nastupile na Olimpijskim igrama u Londonu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello +24 Camila Cabello Celebrity U toplesu i tangama ponosno je pokazala svoje tijelo i još je jednom potvrdila da ne mari za zle komentare na račun svojih oblina!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +27 Maja Šuput Zanimljivosti Šuput spustila Grubniću zbog Gucci torbe, a ni on njoj nije ostao dužan, njihova prepiska objavljena je javno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene