prošlost ga prati

Svi pričaju o neobičnom Beckhamovu potezu zbog kojeg je postao predmet ismijavanja, navodno postoji i jedno potpuno logično objašnjenje za sve

David Beckham, Victoria Beckham, Gigi Hadid David Beckham, Victoria Beckham, Gigi Hadid Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham, Victoria Beckham, Gigi Hadid David Beckham i Victoria Beckham - 4 David Beckham i Victoria Beckham - 5 David Beckham i Victoria Beckham - 1 David Beckham i Victoria Beckham - 3 David Beckham i Victoria Beckham - 6 David Beckham i Victoria Beckham - 2 David Beckham - 4 David Beckham - 3 David Beckham - 2 +20 Victoria i David Beckham Galerija

David Beckham napravio je čudan potez na modnoj reviji u Parizu, a fanovi ga sad ismijavaju uz argumente da ga je supruga Victoria Beckham dobro istrenirala.

Bivši nogometaš David Beckham prisustvovao je modnoj reviji na Tjednu mode u Parizu, a baš poput ostalih uzvanika nove kreacije iz prvih je redova pratio iz čamca u kojem je sjedio sa svojom suprugom Victorijom Beckham.

Par je mobitelima snimao modele koji su prolazili, a kada je ispred njih prolazila slavna manekenka Gigi Hadid, David je naglo spustio mobitel i nije ju snimio.

Njegova supruga nastavila ju je snimati, a drugima nije bilo jasno zbog čega je nogometaš ovako postupio. Oni koji ga više prate prisjetili su se skandala iz 2018. godine kada je David gledao u Giginu sestru Bellu Hadid, a da malo više škica sestre Hadid, primijetila je i Victoria te je mu očito zabranila da ih fotografira i promatra.

Ipak, mnogi smatraju da ovo ne drži vodu jer su Bella i Gigi nosile i modne kreacije same Victorije na prošlom pariškom tjednu mode.

Inače, Gigi u posljednje vrijeme često povezuju s holivudskim glumcem Leonardom DiCaprijom, a dvojac je nekoliko puta viđen i na večeri, pa su šuškanja da dijele nešto više od prijateljstva sve glasnija.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert - 9 Nicole Eggert - 7 Nicole Eggert - 8 Nicole Eggert - 10 +12 Nicole Eggert - 11 Nekad i sad Nema šanse da biste ovu nekad zanosnu plavušu prepoznali na najnovijim fotografijama, drastičnu fizičku transformaciju danas skriva širokim trenirkama

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 4 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 +27 Domenica Žuvela - 5 Celebrity Domenica napokon snimljena s dečkom, kojeg skriva od javnosti, evo kako izgleda muškarac s kojim je već godinama u sretnoj vezi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene