"Prekrasna djevojka"

Osvanula rijetka fotka Vannine lijepe kćeri, u haljini s prorezom pokazala je da je naslijedila najbolje od mame!

Jana Vrdoljak Jana Vrdoljak PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jana Vrdoljak i Vanna Jana Vrdoljak Vanna Vanna u Areni - 3 +0 Vanna u Areni - 4 Galerija

Jana Vrdoljak pozirala je kao model za jedan domaći modni brend, a fotografije su objavljene na Instagramu.

Kći pjevačice Ivane Vrdoljak Vanne, 21-godišnja Jana Vrdoljak, ne pojavljuje se često u javnosti, a njezine najnovije fotografije sve su oduševile.

Pogledaj i ovo Vanna i kćer Jana - 1 godinama se skrivala! Vanna snimljena u izlasku s prekrasnom kćeri, koju ne vidimo često, ali kad se pojavi, sve osvaja svojom ljepotom!

Jana je pozirala kao model za domaći brend Hippy Gardena u raskošnoj cvjetnoj haljini s visokim prorezom, u kojoj je otkrila svoje vitke noge.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HIPPY GARDEN | FASHION BRAND (@hippygarden)

"Koja prekrasna djevojka", "Da mogu tisuću lajkova bi stisnula", "Kakva ljepotica", "Prekrasna haljina i još ljepša mlada žena", neki su od komplimenata koje je Jana dobila.

I njezina mama Vanna često se voli pohvaliti svojim nogama i očito je da je Jana od nje naslijedila sve najbolje. Da je mamina slika i prilika, već je bilo jasno kada se prije dvije godine pojavila u Vanninu spotu za pjesmu "Puna memorija".

Vanna je kćer dobila s našim filmskim producentom Andrijom Vrdoljakom, s kojim ima i 25-godišnjeg sina Luku, a par je u sretnom braku od 1998. godine.

Andrija iz prvog braka ima i kćer Doru, koja mu je prije nekoliko godina rodila i prvo unuče.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Theo James Theo James - 1 Theo James - 1 Theo James - 2 +5 Theo James - 4 Preporuke Zgodni glumac izazvao nevjericu scenama u kojima je potpuno gol: "Sigurno je umjetno, ne može biti ovoliko!"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 +22 Vlatka Pokos - 4 Nekad i sad Procurile su fotografije Vlatke Pokos iz 1990. godine, jedan detalj na njoj iz tog perioda nemoguće je ne primijetiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene