natjecanje se bliži

Srpska predstavnica ispraćena je na Eurosong, rame joj je krasio simboličan detalj, a otkrila je i u kakvom je odnosu s Baby Lasagnom!

Ispraćaj Teya Dore - 2 Ispraćaj Teya Dore - 2 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ispraćaj Teya Dore - 7 Ispraćaj Teya Dore - 9 Ispraćaj Teya Dore - 5 Ispraćaj Teya Dore - 6 Ispraćaj Teya Dore - 4 Ispraćaj Teya Dore - 8 Ispraćaj Teya Dore - 3 Ispraćaj Teya Dore - 2 Ispraćaj Teya Dore - 1 Teya Dora i Baby Lasagna +20 Teya Dora Galerija

Teya Dora će predstavljati Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu, a sada je u Beogradu održan njezin isprićaj.

U Beogradu, u zgradi RTS-a, organiziran je ispraćaj Teya Dore, njihove ovogodišnje predstavnice na Eurosongu. 

Pjevačica će se u Švedskoj predstaviti s pjesmom "Ramonda", a na ispraćaju se pojavila u crnoj haljini sa cvijetom na ramenu koji nosi isto ime kao njezina pjesma. 

Pogledaji ovo Teya Dora Celebrity Splićanin prozvao srpsku predstavnicu na Eurosongu, danima ga zovu i pišu zbog ovoga: "Moj odgovor je - ne znam''

Isto tako, cijeli hodnik bio je u znaku Raomnde te su čak i replike stijena krasile hodnik, kako bi sve bilo kao u spotu. 

Teya Doru je ispratio i prošlogodišnji srpski predstavnik Luke Black te je otkrio savjet koji je dao pjevačici.

"Mislim da će biti odlična, dao sam joj savjet da ne bude sama svoj producent nego da se ponaša kao zvijezda", istaknuo je Luke. 

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna u emisiji uživo rekao što misli o srpskoj predstavnici na Eurosongu, ovo je njegova pretpostavka o njihovom plasmanu!

Također, Teya Dora je na svom Instagram profilu priznala u kakvim je odnosima s našim predstavnikom Baby Lasagnom

"Ne može biti bolji", kratko je napisala na Instagram priči nakon što ju je to upitao jedan pratitelj u anonimnoj anketi. 

I Baby Lasagna je nedavno uživo u emisiji otkrio što misli o srpskoj predstavnici. Njegovu izjavu pogledajte OVDJE.

Pogledaji ovo Teya Dora - 6 Celebrity Srpska predstavnica na Eurosongu stala na kraj glasinama koje kruže nakon njezine pobjede na Beoviziji, evo kako je odbrusila hejterima!

Eurosong se održava od 7. do 11. svibnja u Malmeu u Švedskoj. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 3 +25 Sonja Kovač - 1 Zanimljivosti Sonja Kovač pokazala trudnički trbuh dok sitno broji do poroda, ali sve je osvojio detalj koji je nabavila za svoju princezu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez +25 Georgina Rodriguez - 13 Celebrity Ronaldo i njegova Georgina ne mogu biti zaljubljeniji, ali ni zgodniji: Pogledajte prizore kojima su izazvali divljenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene