potpuno zaljubljen

Tom Cruise napokon opet ljubi? Evo tko je fatalna ljepotica koja ga je opčinila, njezina životna priča zvuči kao iz nekog filma!

Tom Cruise Tom Cruise Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 2 Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 1 Tom Cruise Katie Holmes i Tom Cruise Katie Holmes i Tom Cruise Vjenčanje Katie Holmes i Toma Cruisea - 3 Tom Cruise 2015. - 1 Tom Cruise 2015. - 2 Tom Cruise +19 Tom Cruise Galerija

Tom Cruise viđen je u društvu Elsine Khayrove, članice visokog ruskog društva i bivše supruge oligarha koji trguje dijamantima.

O ljubavnom životu holivudskog glumca Toma Cruisea u posljednje se vrijeme nije puno pričalo, ali nakon što je viđen u zanimljivom društvu, krenula su šuškanja da je pronašao novu ljubav i to s djevojkom za koju bi neki pomislili da je izašla iz jednog od njegovih filmova.

61-godišnji Tom družio se na zabavi u londonskom Mayfairu s 36-godišnjom Elsinom Khayrovom, članicom visokog ruskog društva i kćeri istaknutog ruskog zastupnika Rinata Khayrova, a koja je poznata i kao bivša supruga oligarha koji trguje dijamantima.

"Bili su nerazdvojni, izgledali su kao ljubavni par i činilo se da je opčinjen njome", rekao je jedan od gostiju za Daily Mail.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Svitlana Koroleva Makeup Paris (@s.koroleva.mua)

Strani mediji prenose da se par zajedno pojavio na zabavi na Grosvenor Squareu prošle subote, na veliko iznenađenje i uzbuđenje ostalih gostiju. Elsina, odjevena u crnu haljinu bez naramenica s dijamantnom mašnom, pozirala je tamo s Avramenko Alienom, bivšom natjecateljicom Miss Europe, a onda je izašla na plesni podij s Tomom i zajedno su napustili zabavu u kasnim noćnim satima.

"Cruise je bio vrlo ljubazan, stalno su ga tražili za fotografije, ali pristojno je sve odbijao. Na kraju je DJ morao objaviti na ruskom jeziku da gospodin Cruise ne želi nikakve fotografije. Proveo je veći dio noći plešući s gospođicom Khayrovom, ali u jednom se trenutku samo ubacio među jednu skupinu žena", otkrio je anonimni izvor.

Bivša ruska manekenka, koja je i britanska državljanka, prethodno je bila u braku s ruskim tajkunom Dmitrijem Tsetkovim, s kojim je dijelila vilu vrijednu 22 milijuna funti na imanju Wentworth u Surreyu te kuće u Londonu vrijedne 18 milijuna funti. Par je također posjedovao nekretnine u Dubaiju i na Cipru, zajedno sa svojim automobilima, nakitom i umjetničkim kolekcijama vrijednim milijune funti.

Njihov razvod dospio je na naslovnice u ljeto nakon što je ona optužena za skrivanje značajne imovine od sada već svog bivšeg supruga, uključujući kolekciju torbica vrijednu milijun funti.

Tijekom saslušanja u veljači ove godine optužena je da je lagala, rekavši da posjeduje samo oko 20 torbica i ponovila je tu tvrdnju sudu u svibnju 2023. No prema sudu, ona je umanjila vrijednost torbi, a sudac Peel rekao je u svojoj presudi izrečenoj na Visokom sudu da je slučaj "zaražen" Khayrovom nepoštenošću od početka do kraja i  dodao da je lagala. 

Druga svađa bivših supružnika nastala je oko vrijedne kolekcije nakita para. Posjedovali su, naime, dijamante investicijske kvalitete i sat Patek Phillipe, koji su se čuvali u sefu u Harrodsu. Ključ kutije držao je Tsvetkov, ali je viši sud čuo kako je Khayrova uvjerila osoblje u trgovini da su ključevi izgubljeni i uzela cijeli komplet za sebe, a da nije to rekla svojem suprugu i kasnije izostavila predmete kao dokaz. Sudu je također rečeno kako Tsvetkov, poduzetnik koji je prvi put došao u Ujedinjeno Kraljevstvo 2004. godine i nakon pet godina dobio britansku putovnicu i dopuštenje za ostanak na neodređeno vrijeme, nije mogao zaraditi tako značajne svote novca od lipnja 2022.

To se dogodilo jer mu je Khayrova blokirala pristup obiteljskim bankovnim računima, no sudac je rekao da je optimist i da će pametan, snalažljiv i s dobrim vezama Tsvetkov uskoro ponovno moći početi trgovati. Khayrova, s druge strane, nije radila tijekom braka i pokušala je pokrenuti posao s kavom tijekom brakorazvodne parnice koji je propao.

"Nema stvarnih naznaka da će njezina sljedeća poslovna ideja, privatni klub ljepote za članove, biti financijski isplativa", rekao je sudac. Stoga je presudio da veću odgovornost za skupi sudski spor snosi Khayrova, kojoj je naređeno da plati polovicu računa svog supruga od 1.761.488 funti.

2022. godine viđena je na sudu kada joj je naređeno da plati 117 tisuća funti koje je dugovala tvrtki koja je postavila fontane u njezinoj kući u Surreyu. Tada se branila tvrdnjom da je njezin bivši suprug odgovoran za to i da se nalazi na Kremljovu popisu najtraženijih lica.

Inače, Toma se nije pretjerano povezivalo sa ženama otkako se razveo od svoje treće supruge Katie Holmes prije 15 godina, iako se nedavno šuškalo o aferi s pjevačicom Shakirom, kao i s kolegicom iz "Nemoguće misije" Hayley Atwell. Iako je škrt na riječima o svojem ljubavnom životu, Tom uvijek rado govori o svojoj sklonosti prema Velikoj Britaniji, gdje su, prema njegovu mišljenju, svi jako ugodni i dobro odgojeni.

"Pretpostavljam da sam anglofil. Provodim puno vremena u Britaniji i to ne samo zbog posla. Jednostavno volim biti ovdje", izjavio je jednom prilikom, a čini se kako bi sada mogao imati i novi razlog da češće boravi tamo.

  1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinja Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 6 +27 Ana Uršula Najev Zanimljivosti Je li zvijezda Kumova jednom fotkom potvrdila šuškanja o vezi s pjevačem koji se nedavno rastao?

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković Snježana Mehun, Antea Kodžoman i Maja Cvjetković Antea Kodžoman Maja Cvjetković - 7 +24 Maja Cvjetković - 8 Celebrity Bivšu Miss Hrvatske ne viđamo često nakon udaje za 20 godina starijeg, a sada joj se u izlasku pridružila još jedna okrunjena ljepotica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene