Vatrena Blanka

Instagram ove eurovizijske predstavnice prepun je golišavih fotografija, a kad ne pjeva, radi kao model za badiće i donje rublje!

Blanka Blanka Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka - 1 Blanka - 2 Blanka - 3 Blanka Eurosong Blanka Blanka Blanka Blanka Blanka Blanka +18 Blanka Galerija

Poljska predstavnica na Eurosongu, pjevačica Blanka, privukla je pažnju gledatelja svojim izgledom i vatrenim nastupom.

Poljsku ove godine na Eurosongu predstavlja pjevačica Blanka s pjesmom "Solo".

Pogledaj i ovo Let 3 "najbolji video ikad" Let 3 iz Dubaija uputio originalnu podršku Baby Lasagni: "Razvali ih, mokre puse!"

Blanka je finale izborila u drugoj polufinalnoj večeri, a tada je svojom pjesmom i vatrenim nastupom zapalila atmosferu u liverpulskoj Areni.

Za nastup je odbrala kratku narančastu haljinu, koja je na pozornici postala još kraća, kada su joj prateći plesači otrgali višak tkanine, a taj trenutak popraćen je i glasnim ovacijama publike.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blanka Stajkow (@blikeblanka)

Njezina pjesma govori o neuspješnoj ljubavnoj vezi i muškarci koji je izigrao ženu, a Blanka potiče žene da budu snažne i da ne ovise o muškarcima.

Blanka je napola Poljakinja, a napola Bugarka. Svoju prvu pjesmu napisala je sa samo 14 godina, dok je živjela u poljskom gradu Szczecinu. Tada je odlučila da želi biti pop-zvijezda, pa je s majkom otišla u SAD, gdje je provela četiri godine i usavršavala talent. Jedno od mjesta na kojima je nastupala bio je klub The Bitter End, u kojem je Lady Gaga započela svoju karijeru.

Nakon povratka u Poljsku, uz pjevanje i ples krenula se baviti i DJ-anjem, a pojavila se i u posljednjoj sezoni showa Top Model, što joj je donijelo i manekenske gaže.

Blanka uglavnom reklamira kupaće kostime i donje rublje, pa je njezin Instagram zatrpan golišavim fotografijama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blanka Stajkow (@blikeblanka)

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Juliana Nalu - 3 Juliana Nalu - 2 Juliana Nalu - 4 Juliana Nalu - 1 +15 Juliana Nalu - 15 Celebrity Tko je zgodna Brazilka o kojoj priča cijeli svijet? U gaćicama koje su malo toga prekrile pokazala je sve svoje čari!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 - 4 +25 Let 3 - 5 Celebrity Ususret finalu letovci dijele autograme, dobili su i spas za grlo, a Ivanka se od Mrleta ne odvaja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene