Novi oštar istup

Otac Meghan Markle okomio se na princa Harryja: ''Po cijele dane vozi bicikl po susjedstvu dok ga prate tjelohranitelji''

Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) +5 Thomas Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Thomas Markle, otac Meghan Markle, dao je još jedan u nizu intervjua i to za Good Morning Britain. Opet se oglasio o zastranjenom odnosu sa kćerkom i princem Harryjem.

Drama između Meghan Markle i njezinog oca traje već četiri godine, otkad se udala za princa Harryja. Thomas Markle (77) i dalje ističe da ga je kćer potpuno zaboravila i otuđila od obitelji.

Pogledaj i ovo Thomas Markle "Želim mu sve..." Oglasio se otuđeni otac Meghan Markle i poslao poruku kralju Charlesu, za njega je imao samo posebne riječi

''Djetinjasta je. Promijenila se kad ga je upoznala'', komentirao je Thomas dodajući da mu je Meghan navodno zamjerila što je više pažnje posvećivao njezinoj polusestri i polubratu.

77-godišnji umirovljeni direktor rasvjete razočaran je jer mu Meghan ne dopušta da viđa svoje unuke, Archieja i Lilibet. Otkrio je da ga je već nekoliko odvjetnika savjetovalo da digne tužbu, ali da će radije pričekati i pružiti kćeri još jednu priliku.

''Ne želim na taj način doći do svojih unuka, onda bih radio istu stvar kao Meghan i Harry. Želim da budemo u prijateljskim odnosima i ne dovodimo djecu u neku nezgodnu situaciju'', objasnio je Thomas.

Isfrustrirani punac opleo je i po princu tvrdeći da je Harry iznevjerio kraljicu i svoj narod jer je preselio s otoka u Kaliforniju.

''Sve ih je napustio. Svoju kraljicu, svoju baku, obitelj i svoj narod. Sad po cijele dane vozi svoj bicikl po susjedstvu uz pratnju tjelohranitelja'' komentirao je Thomas.

Meghanina obitelj s očeve strane posljednjih je godina nerijetko kritizirala mladu vojvotkinju u medijima pa se zato i otuđila od njih. Ipak, njezin  otac nada se da će uspjeti postići normalan odnos zbog unuka i tvrdi da neće prestati ustrajati u svojoj namjeri.

Harry i Meghan preselili su u Kaliforniju prošle godine kako bi se maknuli što dalje od britanskih očiju javnosti i uživali u obiteljskom životu. Meghanin otac koji živi u Meksiku nije se vidio s kćerkom od 2018. kad ga nije pozvala na svoje vjenčanje. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ciara (Foto: AFP) Ciara (Foto: AFP) Ciara (Foto: Profimedia) Ciara (Foto: AFP) +8 Ciara (Foto: AFP) Celebrity Prorez iznad bokova kakav još nismo vidjeli, a i gornji dio haljine otkrivao je više od očekivanog!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 1 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 2 +0 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 3 Celebrity Mladi gradonačelnik imao aferu s popularnom srpskom pjevačicom, ona to ne želi demantirati, a njegova djevojka je bijesna?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene